Új fejlesztések a Fujitsu tárolóportfóliójában az adatrobbanás kezeléséhez

forrás: Prím Online, 2020. július 8. 11:35

Online adattárolásra és adatbiztonságra összpontosító fejlesztéseivel a Fujitsu lehetővé teszi az ügyfelek számára a digitális átalakulásban alapvető szerepet játszó, mind komplexebb adatkezelési igények teljesítését. A NetApp-pal kiépített szoros partnerkapcsolata részeként a Fujitsu kategóriavezető hardverek beillesztésével bővíti tárolótechnológiai megoldásai portfólióját, és kínál egy forrásból lehetőséget a folyamatosan bővülő adattömeg kezelésére és bevételszerzési célú hasznosítására.

A NetApp-pal több mint 20 éve fennálló kapcsolat keretében a Fujitsu olyan bevált megoldásokat integrál portfóliójába, amelyek minden eddiginél jobban reagálnak az ügyfelek IT-infrastruktúrával kapcsolatos, változó igényeire. A fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg a Fujitsu rendelkezik az ágazat egyik legkiterjedtebb tárolóportfóliójával, amely az all-flash, a hibrid és a szoftveresen vezérelt tárolók, a hiperkonvergens infrastruktúra, a szalagos tárolók és az adatbiztonsági célgépek szegmenseit egyaránt lefedi.

 

A Fujitsu NetApp technológiára épülő, NVMe*-kész all-flash és hibrid rendszerekkel erősíti ETERNUS tárolóportfólióját. A termékek a bejelentés időpontjától megvásárolhatók. Emellett viszonteladóként értékesít két teljes NetApp termékcsaládot: a NetApp AFF és FAS sorozatot. Az összes rendszer úgy van optimalizálva, hogy integrálható legyen a meglévő üzletileg kritikus megoldásokkal (pl. Microsoft SQL Server, Oracle és SAP-alapú környezetek).

 

  • Új FUJITSU ETERNUS AB tárolórendszerek – Ezeknek a gyors és rugalmas, NVMe-kész all-flash tárolórendszereknek köszönhetően a flash-technológia az „új normális” az 1. szintű alkalmazásoknál a nagyvállalati IT területén, ahol a blokkszintű tárolórendszerekre jellemző teljesítmény és hatékonyság mellett nyújt kiváló IOPS sebességet.
  • Új FUJITSU ETERNUS HB tárolórendszerek – A blokkszintű tárolórendszerekéhez hasonló teljesítményt és hatékonyságot nyújtó NVMe-kész hibrid tárolórendszerek alacsonyabb működési költség mellett segítik az üzleti értékteremtést. 
  • NetApp AFF és NetApp FAS sorozat – Ezek az egységes, horizontálisan bővíthető all-flash és hibrid tárolórendszerek kimagasló rugalmassággal, folyamatos rendelkezésre állással és a hibrid környezetben végzett gördülékeny felhőalapú adatkezeléssel támogatják a digitális átalakulást. Az iparágvezető NVMe technológiákkal dolgozó tárolórendszerek a hálózat peremén, középpontjában és a felhőben található adatok problémamentes kezelésével, védelmével és rendelkezésre állásuk biztosításával hozzájárulnak az alkalmazások gyorsabb működéséhez.

 

________________

* Az NVM Express (NVMe) vagy a Non-Volatile Memory Host Controller Interface Specification (NVMHCIS) nyílt logikai eszközinterfész-specifikáció a PCI Express (PCIe) buszon keresztül csatlakoztatott nemfelejtő adathordozók elérését biztosítja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05