Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 15. 10:12

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

A nyár záróakkordjaként augusztus 14.-től 31.-ig három dokumentumcsatorna dekódolásával is megajándékozza nézőit a UPC Direct. A Viasat World médiavállalathoz tartozó kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben az időszakban minden előfizető számára elérhetővé válik. Vagyis mind a legmagasabb Plus HD TV csomagban lévő Viasat Explore és Viasat Nature, mind a Medium TV csomagtól elérhető Viasat History már Light TV előfizetői csomagtól megjelenik majd erre az időszakra. 

 

A nyitott időszakban az adrenalinfüggők álmai valóra válnak a Viasat Explore segítségével: 

 

Hatalmas folyók

Augusztus 15. 20:10

A felfedező, tudós és extrém horgász, Jeremy Wade. is megállapította, drámai változás zajlik jelenleg a világban: az elmúlt 40 évben látott csúcsragadozók vélhetően eltűnnek a folyórendszerekből. A Hatalmas folyók című kutatósorozatban Wade egy olyan világkörüli kalandra indul, amely során megvizsgálja a Föld hat legikonikusabb folyójának (köztük a Dunának!) állapotát.  

 

Ausztrál aranyásók

Augusztus 20. 21:45

A legújabb évadban az aranyásók keménymagjához csatlakozhatnak a nézők, amint életük hazárdjátékát játszák, hogy megüssék a főnyereményt. Ebben a felvonásban a rajongók igazi harcnak lehetnek szemtanúi, hiszen hét csapat indul útnak, hogy megtalálják a legnagyobb rögöket. Ahogy a kincsek mérete, úgy az arany ára is új csúcsokat dönt eközben. Vajon ki kapja végül a legnagyobb aranyásó címet?  

 

A cukiságfaktor is beköltözik az otthonokba a Viasat Nature-nek köszönhetően: 

 

A Yorkshire-i állatorvos

Minden hétköznap 16:25-től

A legújabb évadban a műsorvezető, Julian Norton Boroughbridge-be, illetve a híres Skeldale Állatorvosi Központba is elkalauzolja a nézőket. Az állatorvosok és a személyzet számára itt nincs túl nagy, vagy túl kicsi állat – mindenkinek segítenek! Legújabb történeteikben az új ismereteken kívül megható pillanatoknak lehetnek a nézők szemtanúi, miközben a gyönyörű Yorkshire tárul eléjük. 

 

Vad Kanada

Augusztus 16. 14:00

Mesés tájak és látványos vadvilág: ez Kanada! A Föld legnagyobb észak-déli kiterjedésével büszkélkedő országa, amely egyben a világ leghosszabb partvonala címet is elnyerte – három óceánnal is találkozik Az emberek mellett állati és növényi fajok százai hódították meg a jégpáncél alól felszabadult területet – a jávorszarvasok és pézsmatulkok gyakori látványt nyújtanak azokon a pusztákon, amelyeket mi ma Kanadának hívunk.

 

A történelem rajongóinak újdonság lehet a Viasat History augusztusi kínálata, amely mindennap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anne Frankről, Kolombusz Kristófról, de a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is szerezhetnek ismereteket. 

 

A Viasat Explore az 72-es, a Viasat History az 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen lesz elérhető a kódolatlan időszak alatt. 

 

A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalának követői a szóban forgó csatornákhoz kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehetnek.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05