A Fujitsu gyorsítja az átállást a hibrid és többfelhős környezetekre

forrás: Prím Online, 2020. november 20. 14:58

A Fujitsu lehetővé teszi a szervezetek számára a hibrid IT- és többfelhős környezetekben folytatott innováció jelentős felgyorsítását. A PRIMEFLEX for VMware portfólió fejlesztései támogatják az átemeléses (lift and shift) módszerrel működő konténereket és a Kubernetes ökoszisztémát. Ezzel lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy a modern alkalmazásokat a virtuális gépekkel együtt fejlesszék, futtassák és skálázzák a meglévő infrastruktúrán. A feladatok zökkenőmentesen migrálhatók a felhő és az adatközpont között, így a vállalatok dedikált DevOps szemléletet alkalmazva gyorsíthatják adatvezérelt átalakulásukat.

A konténerek és a Kubernetes képezik a felhőnatív alkalmazások alapját, és támogatják a digitális korszak modern alkalmazásainak többségét. A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware portfólió most már a VMware vSphere7 verziót is támogatja, amely lehetővé teszi a szervezetek számára a Kubernetes használatát a VMware Tanzu alapjain. Az üzemeltetők így olyan konszolidált, teljesen hibrid környezethez jutnak, amelyben párhuzamosan felügyelhetik a modern és a hagyományos alkalmazásokat. A virtuális gépek mellett konténereket futtatva egyszerre élvezhetik a régi és az új világ előnyeit, modernizálhatják feladataikat, és minden alkalmazáshoz a megfelelő felhőt vehetik igénybe – optimalizálva ezzel az infrastruktúra teljesítményét és költségeit. 

 

Az előtesztelt és teljes körűen tanúsított Fujitsu PRIMEFLEX for VMware portfóliót konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrakonfigurációk alkotják. Ez a portfólió biztosítja a legagilisabb és költséghatékonyabb alapot a digitális innovációhoz és az új üzleti szolgáltatásokhoz. A Fujitsu gyorsan és könnyen bevezethető, integrált megoldással, tökéletesen hangolt hardver- és szoftverelemekkel támogatja a számítási és adattárolási műveleteket és a hálózati csatlakozást. A PRIMEFLEX portfólió sokféle területen jól használható: pl. virtuális asztali infrastruktúrák (VDI), online tranzakció-feldolgozás (OLTP), analitikai feladatok, adatbázisok (köztük az SAP HANA). A szervezetek három különböző infrastruktúra közül választhatnak a PRIMEFLEX portfólión belül, így minden esetben az adott számítási és adattárolási követelményeknek legmegfelelőbb architektúrát építhetik ki maguknak.

 

A Fujitsu Infrastructure Manager gondoskodik a PRIMEFLEX megoldások egyszerű életciklus-kezeléséről. A Fujitsu testre szabott tanácsadást és egykapus támogatást is biztosít a portfólióhoz.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSphere, a PRIMEFLEX for VMware vSAN és a PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation egyaránt támogatja a VMware vSphere 7 verziót. A meglévő ügyfelek egyszerűen frissíthetnek a legújabb verzióra. A PRIMEFLEX portfólió elérhető közvetlenül a Fujitsutól és partnerhálózatától. Az ár specifikációtól függ, és 50 ezer eurótól indul. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09