Nehéz sorsú kisiskolásoknak segít a Gyermekmentő Szolgálat és az E.ON

forrás: Prím Online, 2020. december 12. 09:45

A 2020-as év rendhagyó volt, mindenki számára. Rengeteg új, ismeretlen dolgot kellett megtapasztalnunk, megtanulnunk és megszoknunk, gyereknek és felnőttnek egyaránt.

Itt az év vége, és az ünnepek is rendhagyóak lesznek. Mindenhol elmaradnak a karácsonyi rendezvények, előadások, a munkahelyi és iskolai összejövetelek, és a családok is biztosan csak szűkebb körben gyűlnek össze.

 

A Gyermekmentő Szolgálatnak és támogatóinak is más formában kell segítséget nyújtani és örömet szerezni azoknak, akiket ez az új helyzet a legjobban sújt: a nehéz körülmények között élő gyerekeknek és családjaiknak.

 

Ezen a rendhagyó karácsonyon a Gyermekmentő Szolgálat az E.ON Hungária Csoport támogatásával csaknem 6 millió forintot tesz a karácsonyfa alá. A Gyermekmentő Szolgálat egy országos pályázat keretében beérkezett kérelmek közül választotta ki azt a 193 magyarországi kisiskolást, akik nehéz szociális helyzetben lévő családban nevelkednek, ám tanulmányi eredményük és szorgalmuk kitűnő. Ezek a gyerekek és családjaik egyenként 30 ezer forintot kapnak karácsonyra.

 

A Gyermekmentő Szolgálat elkötelezetten és örömmel vállalja az ajándékozás megszervezését és lebonyolítását, és ennek költségeit. Reméli, hogy jövőre már nem csak távolról segíthet a gyerekeknek, hanem vendégül láthatja őket hagyományos karácsonyi programjain, az Operaházban, a Parlamentben és a WestEndben. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Telefonunk tárhelye kihat készülékünk működésére

A technológia fejlődésével egyre nagyobb jelentősége van az okostelefonok tárhelyének. Az egyre jobb minőségű képek és videók, a komplex alkalmazások és az MI megoldások mind egyre inkább csak igénylik a tárhelyet. Ugyan a HONOR eszközei kifejezetten magas tárhellyel érkeznek, mi magunk is tehetünk azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük.

2024. május 8. 17:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36