A Kingsol lett az Év Microsoft Partnere Magyarországon

Henger Attila, 2021. július 9. 17:48

A Microsoft aranyfokozatú partnere, a testreszabott felhőszolgáltatásokat kínáló Kingsol nyerte el az Év Microsoft Partnere Díjat idén. A díjazott olyan egyszerűen kezelhető megoldásokat fejlesztett a Microsoft technológiáira építve, amelyekkel még sikeresebbé tette ügyfeleit.

Magyarországon a Microsoft több mint kétezer viszonteladó és oktatási partnere közül a Kingsol nyerte el az Év Microsoft Partnere díjat a vállalat 2021-es pénzügyi évében. A Kingsol igyekszik leegyszerűsíteni és kézzelfoghatóvá tenni mindazokat az előnyöket, amit a legösszetettebb felhőszolgáltatások kínálnak.

 

A Kingsol Azure, Microsoft 365 és Dynamics rendszerek megtervezésével, felhőalapú modellekre épülő munkakörnyezet kialakításával és üzembehelyezésével foglalkozik, valamint támogatja ügyfeleit ezek működtetésében.  A cég idén áprilisban, Magyarországon elsőként lett Microsoft Virtual Desktop Advanced Specialisation Partner. Ezt részben azért nyerhette el, mert független auditor tanúsította, hogy a Kingsol széleskörű tapasztalatokkal és szaktudással rendelkezik az Azure-alapú virtuális számítógépek telepítésében, biztonságos és optimális üzemeltetésében mind a kis- és középvállalati, mind a nagyvállalati szegmensben.

 

Király István, a Kingsol vezérigazgatója elmondta: „Tíz évvel ezelőtt a Microsoft felhőszolgáltatásaira építve indítottuk el a vállalkozásunkat. Sok-sok hazai vállalkozásnak és nagyvállalatnak segítettünk a digitális átalakulásban az elmúlt években, amelyek a mi megoldásainkra támaszkodva tudtak tovább fejlődni. Büszkék vagyunk a most elnyert elismerésünkre, amit annak köszönhetünk, hogy képesek voltunk másokat sikeressé tenni. 2021-től a Gloster csoport tagjaként még nagyobb lendülettel folytatjuk meglévő és reménybeli ügyfeleink technológiai és informatikai támogatását.”

 

Az Év Microsoft Partnere díj azokat a Microsoft partnereket ismeri el, akik az elmúlt évben kivételes Microsoft-alapú megoldásokat fejlesztettek ki és szállítottak. A díjat több mint 100 országban ítélik oda olyan szempontok alapján, mint a kompetencia, a felhőtechnológiákban való jártasság, a vállalkozói szellem és a társadalomra kifejtett hatás. A cél az, hogy elismerjék azokat a szervezeteket, amelyek képesek a Microsoft megoldásait a mindennapok gyakorlatában átültetni, így erősítve azok társadalmi hatását. A díjazottakat a Microsoft Inspire konferenciára időzítve hirdetik ki.

 

„Az elmúlt évben jelentősen nőtt a Microsoft felhőszolgáltatásait használók száma, amelyben jelentős szerepe volt a partnereinknek. A Kingsol úgy tudott közülük is kiemelkedni, hogy az ügyfelei sajátos igényeire összpontosítva testreszabott megoldásokat kínált. – mondta el Szabó Péter, a Microsoft Magyarország Partnerfejlesztési Igazgatója „A partnereink szolgáltatásai és megoldásai jól mutatják, hogy mekkora lehetőségek rejlenek a Microsoft ökoszisztémában és mi mindenre teheti képessé a felhasználóikat. Gratulálunk a Kingsolnak az elismeréshez!”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09