Közösségi irodát nyitott Budapest belvárosában a Telenor

forrás: Prím Online, 2021. július 26. 17:31

Desk in the city néven ötven fő befogadására alkalmas közösségi irodát nyitott az Astoriánál található budapesti üzletében a Telenor. A koncepció azokat célozza, akik rövid időre vonulnának irodai környezetbe egy könnyen megközelíthető belvárosi helyszínen. A Desk in the city-ben jelenleg bárki ingyenesen foglalhat helyet egy tetszőleges asztalnál vagy tárgyalót egy-egy órára. A helyszín lehetőséget biztosít az egyéni és csoportos munkavégzésre is. A szolgáltató gondoskodik a teljes üzlet rendszeres fertőtlenítéséről, valamint a helyszínen kihelyezett eszközökkel a munkaállomások egyénileg is fertőtleníthetők.

A 276 négyzetméteres Astoria shop a legnagyobb alapterületű Telenor-üzlet. Az üzlettér 2020-as felújításakor a Telenor úgy döntött, hogy egy részét újszerű módon, bárki – nem csak Telenor-ügyfelek – számára elérhető közösségi irodává alakítja. A mobiltársaság célja, hogy teret adjon azoknak a főleg online dolgozó embereknek – vállalkozóknak, szabadúszóknak, diákoknak, startuppereknek –, akik a belvárosban ingázva hasznosan szeretnék tölteni idejüket két programjuk között, vagy célzottan a Desk in the city-be szerveznének találkozót, interjút, elvonulós alkotói munkaórákat. Az iroda megoldás például azok számára is, akik vidékről érkezve, vagy a belvárostól messze eső irodájuk miatt keresnek megfelelő helyet ügyféltalálkozóhoz, egy könnyen megközelíthető, komfortos helyszínen. A Desk in the city közösségi terében foglalható munkaállomások mellett egy négy- és egy hatfős, valamint egy nagyobb, akár 17 fős zárt tárgyaló is foglalható.

 

 

A közösségi iroda a különböző méretű tárgyalókkal összesen 53 fő befogadására alkalmas. A foglalás idejére a Telenor biztosítja a kényelmes munkavégzéshez szükséges hozzávalókat: légkondicionálást, ergonomikus bútorokkal felszerelt irodateret, ingyenes Hipernet-hozzáférést, a tárgyalókban a kivetítéshez képernyőt, a közösségi térben pedig kávéautomatát. Gondoskodik a teljes üzlet rendszeres fertőtlenítéséről is, valamint a helyszínen kihelyezett eszközökkel a munkaállomások egyénileg is fertőtleníthetők. A Desk in the city-ben a munkaállomásokat és a tárgyalókat egy-egy órára lehet foglalni ezen a felületen.

 

 

A felújított üzletben nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy az ügyfelek és a közösségi iroda használói barátságos, hangulatos térbe érkezzenek. Ebben a természetközeli megoldások: a világos tér, a több mint 200 növény, 14 négyzetméter növényfal, valamint a fa felületek is segítenek.

 

A Telenor videósorozatában, a #Kibontó epizódjaiban a nézők közérthető és szórakoztató stílusban kapnak információt a szolgáltató munkatársaitól a mobiltechnológia világáról: telefonokról, applikációkról és kütyükről. A #Kibontó legutóbbi epizódja a közösségi irodát mutatja be: 

Kulcsszavak: Desk in the city Telenor

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05