HD-ra vált a Tarr Kft.-nél a Viasat Explore és a Viasat Nature

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 9. 09:59

2021 augusztusának második hetében minőségi változást vezet be a Tarr Kft.: újabb 21 csatornát vált SD-ről HD-ra, emellett pedig kódolatlan időszakot is biztosít előfizetőinek. Így több mint tizenötezer háztartásban lesz részletgazdagabb felbontásban elérhető a Viasat World médiavállalat három tematikus csatornája: a sorozatoknak otthont adó Epic Drama, a Viasat Explore kaland- és a Viasat Nature természetcsatorna. Az átállásra számos műsorpremier várható!

2021. augusztus 9. és 11. között a ma már nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fehér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala) jelenlévő Tarr Kft. 44-ről 65-re emeli a HD-ban elérhető csatornák számát. A minőségi váltás a Prémium csomag előfizetői számára a rendkívüli kalandokat bemutató Viasat Explore és a természetet 360 fokban körbejáró Viasat Nature csatornát is érinti. A szolgáltató az SD-ről HD-ra történő átállást új, tematikusan rendezett csatornalistával is kíséri, így előbbi a 109., utóbbi pedig a 114. programhelyen lesz elérhető.

 

Augusztusban kódolatlan hetekkel is kedvez a Tarr előfizetőinek, a fent említett Epic Drama, Viasat Explore és Viasat Nature csatornák közkedvelt műsorait és kiemelt premierjeit így immáron HD-ban élvezhetik majd az érdeklődők. A médiavállalat a következő újdonságokkal várja a nyitott időszakot:

 

Epic Drama

Murdoch rejtélyei 12. évad, hétköznaponként 20:15-től: a 13 éve forgó, világszerte népszerű kanadai sorozat az 1890-es években játszódik. Központi figurája William Murdoch nyomozó, aki radikalizálja az akkori törvényszéki módszereket, így bevezeti többek között az ujjlenyomat-azonosítást, illetve a közvetett nyomok vizsgálatát, hogy megoldja a város legszövevényesebb gyilkosságait.

 

Manhattan 2. évad, csütörtökönként 21:45-től: a Primetime Emmy-díjas sorozat háttere a tudománytörténet egyik legnagyobb versenyfutása az idővel: a küldetés, hogy megalkossák a világ első atombombáját. Tették mindezt egy elszigetelt új-mexikói sivatagban, tudósokat családtagjaikkal telepítve oda, akiknek többsége nem volt tisztában azzal, milyen tervnek lett részese.

 

Viasat Explore

Ausztrál aranyásók új évad, augusztus 19-től csütörtökönként 21 órától: a dokumentumreality három elszánt aranyásó csapat mindennapi küzdelmét követi nyomom, akik életre szóló kockázatot vállaltak a nagy haszon reményében az ausztrál vadonban.

 

Tragacsot vegyenek új évad, augusztus 27-től péntekenként 20:15-től: kitárul a Yorkshire-i garázs ajtaja, ahol a Mathewson család évente 2000 klasszikus autót, valamint mindenféle ritka és veterán motort, illetve emléktárgyat pimpel fel, majd bocsájt árverésre.

 

Viasat Nature

Vad Kína Ray Mears-szel, vasárnaponként 14:15-től: a kalandtúrán Kína hét különböző táját és azok lenyűgöző vadvilágát ismerhetjük meg, valamint beleláthatunk a helyiek tájjal ápolt szoros kapcsolatába.

 

A világ legfurcsább csodái, augusztus 14-től szombatonként 15 órától: a sorozat a legmodernebb tudományos eszközöket bevetve bogozza ki bolygónk néhány legkülönösebb történetét.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjazták az építőipar „rocksztárját”

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója vehette át az idei "Év Építőipari Személyisége" díjat. A szakember 30 éve képzi és inspirálja a szakembereket és az építőanyag kereskedőket, emellett támogatja a megrendelőket építési álmaik valóra váltásában. Legyen szó TikTok videóról, egy medence burkolásáról készülő oktatóanyagról, vagy ezer szakember motiválásáról egy konferencián, Markovich Béla mindenhol ott vagy és minden lehetőséget megragad, közvetlenül hozzájárulva az építőipar kultúrájának fejlődéséhez.

2024. március 29. 15:16

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05