Nemzetközi tőzsdén a magyar vizsla

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 13. 16:11

Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora tőzsdén, mint amire augusztus 23-án felkerül a Hungarian Vizsla Inu. A digitális pénzzel való kereskedés lehetősége hamarosan 2 millió új felhasználó számára nyílik meg a Hotbit nevű nemzetközi kriptotőzsdén. A hirtelen jött hatalmas érdeklődés máris meglátszik az árfolyamon: néhány nap alatt 400%-al emelkedett a HVI.

Bejelentették, hogy a világ egyik vezető kriptotőzsdéje, a Hotbit is hamarosan listázza a Hungarian Vizsla Inu-t. Ennek a nemzetközi tőzsdének 2 millió felhasználója van, akik naponta átlagosan 400 millió dollár értékben kereskednek digitális fizetőeszközökkel.

 

A Hungarian Vizsla Inu augusztus 23-tól lesz elérhető a Hotbiten. A bejelentés hatása azonban máris meglátszik az emberek érdeklődésén: néhány nap alatt 400%-al emelkedett a HVI árfolyama.

 

 

"A csapatunk számára nagy büszkeség, hogy a Vizsla Inu Token listázásra kerül a Hotbiten. Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora nemzetközi tőzsdén mint ez, így a munkánk elismerésének tekintjük a Hotbit szakértőinek megkeresését" - mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Gülsen Péter.

 

A tőzsdei jelenlét hatására az elkövetkezendő időszakban további dinamikus növekedésre lehet számítani a HVI árfolyamában. Az első magyar befektetési és jótékonysági kriptovaluta csapata ugyanis a Hotbit bejelentésével párhuzamosan néhány újítást is hozott. Így például olyan extra lehetőségeket kapnak a felhasználók, mint a HVI lekötése évi 10% tokenkamattal és az egyszerűbb azonnali kereskedés.

 

"Bízunk benne, hogy hamarosan további nemzetközi kriptotőzsdék is listáznak majd minket. Ezek minél nagyobbak, annál nagyobb befolyással vannak az árfolyamra, így elsősorban a TOP3 tőzsde felé kacsintgatunk" - tette hozzá Gülsen Péter. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05