Tapasztalja meg a legendás játékot

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 20. 18:29

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

AGON PRO AG324UX: 4K felbontás, 144 Hz képfrissítési sebesség, 1 ms GtG és HDR400 támogatás

A gaming közösség legendái végre igazán legendás felszerelést kapnak. A csatatéren való győzelem érdekében a legendák nem tűrnek meg kompromisszumokat, és a rendelkezésre álló legmagasabb szintű felszerelésre van szükségük. Az AGON by AOC új AGON PRO modelljeivel az esport profik, a professzionális streamelők és a hardcore játékosok megtapasztalhatják, hogy ezek a képernyők milyen közel állnak a tökéletességhez.

 

A 31,5 hüvelykes AG324UX modell 3 oldalon keret nélküli díjnyertes (reddot design award) dizájnnal rendelkezik. A nagy teljesítményű IPS panel natív 4K felbontással (3840 x 2160) rendelkezik és akár 144 Hz képfrissítési sebességre is képes (DisplayPort 1.4 DSC-vel). A HDMI 2.1 funkciónak köszönhetően a monitor teljes mértékben kompatibilis azokkal az új generációs konzolokkal, amelyek támogatják a 4K @ 120 Hz képernyőket. Az AG324UX 1 ms GtG és MPRT válaszidejével a játékosok az AMD FreeSync Premium Pro és az NVIDIA G-Sync kompatibilitásnak köszönhetően gyors, szellemképektől, akadozástól és szakadozástól mentes játékot tapasztalhatnak meg. Az AG324UX emellett 1,07 milliárd színnel rendelkező kiemelkedő színpalettát kínál és támogatja a DCI-P3 színskála 99,8% területét, valamint az élethű képalkotás érdekében a DisplayHDR 400 funkciót. Az audiovizuális élmény teljessé tételéhez a monitor DTS funkcióval rendelkező 8 W sztereó hangszórókat kínál.

 

 

A streaming közösség számára tökéletesen alkalmas, nagyméretű, 31,5 hüvelykes képernyő a mobileszközökkel való használathoz USB-C csatlakozóval is rendelkezik 90 W tápellátással, a Picture-by-Picture (kép a képben) mód pedig lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a legtöbbet hozza ki a nagyméretű 31,5 hüvelykes vászonból. A monitor 4 portos USB 3.2 elosztójához csatlakoztatott perifériákkal és a beépített KVM kapcsolóval a játékosok egy billentyűzettel és egérrel két számítógépet is (pl. asztali számítógépet / laptopot vagy streaming számítógépet) vezérelhetnek.

 

Annak érdekében, hogy a felhasználók megmutathassák egyedi stílusukat, a monitor elöl és hátul RGB világítást, valamint AGON logó kivetítőt kapott. A monitor robusztus lábazata magasságbeállítás, dönthetőség, elforgathatóság és billentés széles skáláját kínálja az optimális ergonomikus pozíció beállításához. A képernyő beállításainak a különböző játéktípusokhoz történő menet közbeni módosítása érdekében a játékosok kényelmesen használhatják a mellékelt vezetékes QuickSwitch távirányítót vagy a G-Menu szoftvert, míg az OSD olyan játék-specifikus funkciókat kínál, mint a Game Colour (szaturáció), a Shadow Control, a Frame Counter és a Dial Point (célkereszt a képernyőn).

 

A 27 hüvelykes AG274FZ ragyogó specifikációkat kínál az FPS rajongók számára. Ez a natív FHD felbontással (1920 x 1080) rendelkező gyors IPS panel 260 Hz-re túlhúzható 240 Hz képfrissítési sebességet (DP 1.4 által) és 1 ms GtG válaszidőt biztosít. Az AG274FZ ugyanazt a díjnyertes dizájnt nyújtja, valamint árnyékoló pajzzsal és ugyanolyan stabil, állítható magasságú lábazattal rendelkezik. A felhasználó által testre szabható RGB-világítás, a QuickSwitch az egyszerű OSD-beállításokhoz, a két 5 W hangszóró DTS hangzással és a 4 portos USB elosztó tovább növeli a modell használhatóságát és sokoldalúságát. Az akadozás és a szakadozás kiküszöbölése érdekében a monitor támogatja az Adaptive-Sync funkciót. Az erőteljes, természetes színek érdekében a monitor támogatja a 110,5% sRGB lefedettséget és a nagy dinamikatartományt biztosító DisplayHDR 400 funkciót.

 

Az AGON PRO modellek 2021 szeptemberétől lesznek elérhetőek a közvetkező ajánlott kiskereskedelmi árakon:  AG324UX – 1139 € és AG274FZ – 489 €.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

A mesterséges intelligencia már érzékelhetően jelentős hatással bír az IT munkaerőpiacra is, így számos változást hozhat magával az idei évben. Bizonyos munkakörök továbbra is keresettek maradnak, összességében azonban csökkenő tendencia figyelhető meg az IT szakemberek foglalkoztatása iránt - a költségcsökkentés és az AI megjelenése átrendeződést hozhat a piacon.

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

A No Fluff Jobs nemzetközi állásportál immár negyedik alkalommal elemzi a magyar, a lengyel, a cseh, a holland és az ukrán technológiai szektorban dolgozó nők fizetését, szakterületeit és készségeit, ám ezúttal más megközelítésből vizsgálta e témát. Elsősorban azt mérte fel, mikor kezdődött a nők érdeklődése e terület iránt, és kaptak-e támogatást céljaik megvalósításához. Az elemzés kitér a nemek közötti megkülönböztetésekre és egyenlőtlenségekre is.

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

Dömping árakkal, a hirdetési felületek leuralásával, tömegesen lehetetlenítheti el a hazai webáruházak működését a kínai e-kereskedő platform, a Temu. A csata még nem dőlt el, sürgős cselekvésre van szükség, különben megsínyli a hazai e-kereskedelmi piac jelentős része – figyelmeztet Szabó László a Growww Digital digitális marketing szakértője.

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50