Új ügyvezetővel vág neki 2022-nek az IAB Hungary

forrás: Prím Online, 2021. december 22. 11:11

Januártól Papliczky Pál veszi át Kenessey Adrientől a magyar IAB operatív vezetői feladatait. A váltás azért vált szükségessé, mert Kenessey Adrien a Telex.hu csapatában folytatja a pályafutását.

Kenessey Adrien távozása kapcsán Sopov István, az IAB Hungary elnöke elmondta: „Adrien nagyon ügyesen támogatta az IAB Hungary működésének minden területét, a munkacsoportok támogatását és a tagság bővülését szeretném külön is kiemelni. Remek rendezvényeket tartottunk a segítségével, amelyeken remélem továbbra is aktívan vesz majd részt, immár az új munkakörében. Sok sikert kívánunk neki és köszönjük az ügyvezetése alatt elért eredményeket!”

 

Papliczky Pál, aki januártól tölti be az IAB Hungary ügyvezetői pozícióját, 30 éves tapasztalattal rendelkezik a média és a hirdetések területén. Többek között volt a Figyelő, a HVG a Metro hírújság és a Népszabadság hirdetési vezetője, a Ringier Kiadó napilap üzletágának igazgatója, az Epamedia kereskedelmi vezetője, a 168 Órát kiadó Telegráf Kft. és a Digitális Közönségmérési Tanács ügyvezetője, a Mediaworks regionális értékesítési igazgatója, és ezen kívül projektmenedzserként, tanácsadóként is tevékenykedett.

Kulcsszavak: IAB Hungary

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09