A TP Vision csatlakozik a Wings for Life World Run eseményhez

forrás: Prím Online, 2022. február 12. 15:55

A TP Vision – a Philips Sound termékek globális márka licenc-tulajdonosa – globális fejhallgató-forgalmazó partnereként csatlakozik a 2022. május 8-i Wings for Life World Run eseményhez.

A Wings for Life egy nonprofit alapítvány, amely világszerte kutatási projekteket és klinikai vizsgálatokat támogat. Célja a gerincvelő-sérülések gyógyítási lehetőségeinek keresése. A Wings for Life World Run futóversenyt 2014 óta minden évben megrendezik: egy adott napon világszerte több százezer ember fut azokért, akik nem tudnak futni. 

 

Az új együttműködés egyfelől adományokat gyűjt a Wings for Life kiválasztott kutatási projektjei számára, másfelől felhívja a figyelmet a Philips Sports fejhallgatókra. Az egészség és a technológia manapság szorosan összekapcsolódik, és a két szervezet közösen ösztönzi arra a fogyasztókat, a partnereket és munkavállalóit, hogy próbáljanak fizikailag és mentálisan egészségesek maradni. Mindezt egy nagyobb ügy – a gerincvelő-sérülések gyógyítása – érdekében. 

 

 

A Philips Sports sorozat egész sor fejhallgató-modellel büszkélkedhet, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy a kényelem, a strapabírás, a vízállóság és a nagyszerű hangzás kombinációjának köszönhetően extra élvezetet nyújtsanak az aktív sportoláshoz vagy az atléták edzéséhez mozgás közben („on-the-go”).

 

Azokat, akik 2022-ben, február és május között Philips Sports fejhallgatót vásárolnak, a TP Vision és a Wings for Life arra biztatja, hogy vegyenek részt a versenyen. A nevezési díjakat a TP Vision fedezi, és az összeg 100%-át közvetlenül a gerincvelő-kutatásra fordítják. A TP Vision saját alkalmazottait és számos partnerét is arra ösztönzi, hogy globális csapatként nevezzenek a versenyre.

 

A Wings for Life World Run App alkalmazáson keresztül koordinált futóverseny lebonyolítása sajátosan szórakoztató: Minden futó és kerekesszékes pontosan ugyanabban az időpontban, 11:00 UTC-kor indul az egész világon. (A helyi idő természetesen más és más, ha az időzóna eltérő.) Harminc perccel később egy „elfogó autó” (Catcher Car) – egy mozgó célvonal – megkezdi a futók „üldözését”, és amint utolér valakit, a résztvevő számára a verseny sikeresen véget ér. Egy virtuális Catcher Carral a Wings for Life World Run App még azt is lehetővé teszi, hogy a résztvevők saját maguk határozzák meg a saját útvonalukat, bárhol is legyenek. 

 

 

Mindenki célba ér, és a valóban globális esemény örömét és izgalmát minden részvevő közösen éli át. Mindenkit szeretettel várunk, aki csatlakozik.

 

Az új partnerséget kommentálva Kostas Vouzas, a TP Vision (Philips TV & Sound) Europe and Americas vezérigazgatója a következőket mondta: „Sportfejhallgatóinkkal örömet szeretnénk szerezni a kedvtelésből sportoló atlétáknak. Az egyik legfontosabb célunk a sportolás örömteli átélésének elősegítése mindenki számára. Tisztában vagyunk azzal is, hogy nem mindenki képes sportolni. Ezért is örülünk, hogy támogathatjuk a Wings for Life World Run-t, amivel segíthetünk a nagyobb ügyet támogatni: a gerincvelő-sérülések gyógymódjának megtalálását.”

 

Colin Jackson, a Wings for Life World Run nemzetközi sportigazgatója, olimpiai érmes futó elmondta: „Minden alkalommal azt szeretnénk, hogy az emberek jól érezzék magukat – azt akarjuk, hogy élvezzék és érezzék, hogy egy globális mozgalom részesei. Az App-nak köszönhetően az élményük megegyezik a kiemelt (meghatározott útvonalon történő) futásokéval. Mindkét esetben egy Catcher Car fog üldözni téged, és ez teszi izgalmassá az egészet – az élmény egyszerűen tüneményes.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Lányok Napja az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kar ismét szeretettel várja az érdeklődőket a Lányok Napjára, ahol bemutatják, milyen izgalmas és kreatív feladatok várnak a jövő informatikusaira, és miért érdemes lányként ezt a pályát választani.

2024. április 18. 19:41

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09