Virtuális Expo az autonóm mobil robotokról

forrás: Prím Online, 2022. április 26. 11:18

Mobile Industrial Robots (MiR), az autonóm mobil robotok (AMR) piacvezetője április 27-én és 28-án rendezi meg a világ eddig legnagyobb online AMR expóját. A MiRGo partnerei a világ minden tájáról közel 100 különböző AMR-alkalmazást mutatnak be. 

Az expó közép-európai idő szerint 9:00-kor kezdődik a MiR elnökének, Søren E. Nielsennek a mobil robotokról és az ehhez kapcsolódó innovációkról szóló előadásával. Két nap alatt a virtuális standokon a MiRGo ökoszisztémához tartozó több mint 20 vállalat olyan megoldásokat mutat be, amelyek kibővítik a MiR robotok funkcionalitását, és lehetővé teszik számukra, hogy újabb és újabb intralogisztikai folyamatokat támogassanak. 

 

  

MiRGo

A MiR egy nyílt robotplatform, amely képes a különböző alkalmazások integrálására. A MiRGo olyan egyedülálló ökoszisztéma, ahol a MiR robotok funkcionalitását bővítő, harmadik féltől származó alkalmazások találhatók.

 

A részvétel ingyenes, és regisztrációhoz kötött: www.mobile-industrial-robots.com/en/global-mirgo-expo/.

 

Jesper Sonne Thimsen, Mobile Industrial Robots (MiR)

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50