Az Év Beszerzési Csapata Díjat is megkapta a budapesti Continental

forrás: Prím Online, 2022. május 31. 13:54

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) több kategóriában meghirdette és odaítélte a magyar beszerzési és logisztikai szakma legnívósabb elismerését. Az Év Beszerzési Csapata Díjat a budapesti Continental Automotive Hungary Kft. Termelő gép és Épület beruházás beszerzési csapata érdemelte ki.

Az MLBKT 2022-ben meghirdette a 2021-es Év Logisztikai Menedzsere, az Év Beszerzési Menedzsere, illetve Beszerzési Csapata és a Logisztikai Kiválóság Díjat, melyeket szakmai szempontokat mérlegelve ítéltek oda. A díjat ünnepélyes keretek között 2022. május 24-én este, az MLBKT díjátadó gálaestjén adták át Budapesten, a Kopaszi-gáton található Öbölházban.

 

 

„A csapat számos innovációt hajtott végre az elmúlt években agilis módszertannal. Többek között kezdeményezésünkre egy cégcsoport szinten is egyedülálló applikációt fejlesztettek, amely a termelőgépek műszaki hibabejelentésére és a hibák nyomon követesére szolgál. Továbbá, a beszállítók értékelését projektenként végezzük, amely így sokkal hatékonyabb és eredményesebb. Törekszünk a klasszikus beszerzési tevékenységen felül újfajta előnyöket nyújtó megoldásokat szállítani a mérnöki és telephely felügyeleti csapatok felé. Kiemelkedő teljesítményt nyújtani ilyen változó környezetben rendkívül tehetséges és elkötelezett kollégákkal együtt lehetséges” – mondta el Kékesi-Palya Tímea, a budapesti Continental Termelőgép és Épület beruházási csoport beszerzési vezetője. 

 

„A külső körülményektől függetlenül is kulcstényező és létkérdés jól felkészült szakemberekkel dolgozni. Ez igaz az ellátási lánc területre is. A cselekvőképes beszerzési csapatunk nagyban hozzájárul a gyártási tevékenységünk versenyképességéhez. Büszkék vagyunk rá, hogy a Continental budapesti gyárának beszerzési csapata kiérdemelte a MLBKT elismerését” – hangsúlyozta Dr. Keszte Róbert, a budapesti Continental ügyvezető igazgatója. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05