San Franciscoból érkezik a hetedik META-INF Atlassian Day sztárelőadója

forrás: Prím Online, 2022. június 1. 17:58

Több mint 100, az Atlassian tudás legjavát bemutató, ingyenes videó készült az eddigi META-INF Atlassian Day eseményekről, amelynek idei kiadását – két év kényszerszünet és két online alkalom után – ismét személyes részvétellel rendezik meg. A tudásmegosztásról és networkingről szóló, a cloudra és annak használatára fókuszáló fórumra az Atlassian Global Head of Customer Success and Innovation guruja is személyesen látogat el.

Eddig közel másfélezren vettek részt a META-INF Atlassian Day hat eseményén úgy, hogy a legutóbbi két alkalom – a pandémia következtében – az online térben zajlott. A rendezvényekről összesen 101, tömény Atlassian tudással teli videó is készült. Ezt az ingyenesen elérhető és felhasználható tudástárat egészítik ki a 21 Magyar Atlassian Meetup anyagai, amelyekből hetvennél is több van.

 

 

„A META-INF Atlassian Day olyan emberek közösségi tudásmegosztásáról és networkingjéről szól, akiket ha nem is azonos, de elég hasonló világnézet köt össze elégedett Atlassian-felhasználókként” – fogalmaz Gáspár Attila, a META-INF társtulajdonos-társügyvezetője. Szerinte kevés olyan cég van, amelyet a hatékonyság-digitalizáció-agilitás-informatikai szolgáltatásmenedzsment szentnégyességből ne érintene legalább kettő, márpedig az Atlassian egyre dinamikusabban bővülő termékrepertoárral támogatja az ezeken a területeken megfogalmazódó célokat.

 

Nem meglepetés, hogy a két év online közvetítés után ismét természetes jelenléttel megrendezett META-INF Atlassian Day-en a szakmai feltöltődést a szokásosnak számító menü garantálja: a háromnapos eseményen lesznek képzések és esettanulmányok a zászlóshajónak számító Jira és Confluence használatáról, csapatmunkáról, projektmenedzsmentről, erőforrástervezésről szóló prezentációk és workshopok, és izgalmas előadások. Ezek közül is kiemelkedik Aditya Phadke: az Atlassian Global Head of Customer Success and Innovation pozíciót betöltő vezetője San Franciscoból repül Budapestre, hogy első kézből tájékoztassa a hallgatóságot az aktuális trendekről, főképp a szerverplatform megszűnésének témaköréről és a cloud fejlesztésekről.

 

 

Az idei rendezvénynek fő fókuszpontja ugyanis a felhő: a második nap ügyféloldali esettanulmányaiban egy autószektorbéli, egy félvezetőipari, valamint egy szoftvergyártói összefoglaló hangzik majd el a clouddal összefüggő tanulságokról, az előnyökről és a buktatókról. Az se csüggedjen, aki az on-premise-ben hisz: szokás szerint az esemény struktúrája most is lehetővé teszi, hogy mindenki az érdeklődési területéhez és az Atlassianos múltjához leginkább igazodó szinten kapcsolódjon be. Az első napot a szervezők a platformmal most ismerkedőknek ajánlják, valamint azoknak, akik eddig nem használtak az Atlassiant, de szeretnének gyakorlati tapasztalatra szert tenni. A második és a harmadik napon pedig mindenféle tudásszint megtalálja a számára legvonzóbb programelemeket. Szintén kötelező eleme a programnak a világ különböző országaiból érkező vendorok részvétele, hogy előadásokkal, workshopokkal és standokkal színesítsék a felhozatalt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50