Művészfilmet készítettek a HONOR Magic4 Pro segítségével

forrás: Prím Online, 2022. június 15. 09:55

A HONOR globális technológiai márka bemutatta az elismert fotós és filmrendező, Eugenio Recuenco által forgatott rövid művészfilmet, amelyet HONOR Magic4 Pro-val készített. A Kaleidoszkóp című rövid divatfilm egyedülálló audiovizuális élményt nyújt a közönségnek, amely a HONOR Magic4 Pro hihetetlen fotózási és videózási képességeit demonstrálja.

Minden művész alkotása mögött van egy vízió. Ez a film Nárcisz történetét és a mítosz kaleidoszkópos látásmódját, valamint a szépség egy új értelmezését mutatja be Recuenco szemszögéből. Recuenco végigvezet minket a HONOR Magic4 Pro hihetetlen funkcióin, és bemutatja a mobil fotózást és videózást, mint a művészi kifejezés nélkülözhetetlen eszközét.

 

 

Kaleidoszkóp: Teljesen a HONOR Magic4 Pro-val forgatva

Görögül a 'Kalo' jelentése 'szép', az 'idols' pedig 'formákat' jelent. A Kaleidoszkóppal Recuenco a HONOR Magic4 Pro lencséjén keresztül a szépség különböző formáit mutatja meg a közönségnek. A film a művész szemszögéből Nárcisz mítoszának bemutatásával kezdődik, amelyet a női szépség ihletett. A film a szépség különböző formáinak tükröződését is megvizsgálja és varázslatosan egyesíti őket, hogy együtt alkossanak fényesebb jövőt, ahogyan a kaleidoszkóp is.

 

„A Kaleidoszkóp a szépséget mutatja be, és teljes egészében a HONOR Magic4 Pro-val készült. A film Nárcisz mítoszának újragondolása, ezzel párhuzamosan az arcképünkkel való kapcsolatunkról való elgondolkodást mutatja be. Olyan audiovizuális projekt, amelyben jobban érdekel a dolgok megmutatása, mint az elbeszélésük" – mondta Recuenco – Hozzátette: „A Kaleidoszkóp egy előrelépés a HONOR-ral való együttműködésemben. A HONOR Magic4 Pro-val való filmforgatás élménye új és vonzó lehetőség, izgalmas volt látni, hogy a mai technológia hogyan biztosít nekünk minden eddiginél több módszert és lehetőséget az alkotáshoz és a kifejezéshez."

 

 

A HONOR IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkező Magic 4 Pro prémium technológiája páratlan. Lehetővé teszi a művészek és alkotók számára, hogy új, szuggesztív és álomszerű világokat mutassanak be. A HONOR Magic4 Pro-val forgatott Kaleidoszkóp az okostelefon kamerájának technikai képességeit bizonyítja, amelyekkel gyönyörű és művészi történeteket lehet elmesélni és megörökíteni. 

 

A HONOR Magic3 sorozat volt az első IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkező okostelefon a világon. A HONOR Magic4 Pro, a HONOR legújabb zászlóshajója szintén rendelkezik az IMAX Enhanced tanúsítvánnyal, és ez a készülék az iparág első okostelefonja, amely támogatja a 10-bit 4K 60fps Log formátumú videókészítést, fantasztikus videóminőséget biztosítva ezzel az okostelefon által rögzített felvételekhez. Recuenco ezt a funkciót a filmforgatás során használta ki, mert a videó kiemelkedően magas minősége több lehetőséget biztosított számára az utómunka során. A kreativitás teljes mértékben kibontakozhat ennek az innovatív technológiának a segítségével. A videofelvételi teljesítményt kiegészíti az úttörő Magic-Log formátum és a hollywoodi coloristok által hangolt 3D LUT-ok, amelyek a fogyasztók számára is lehetővé teszik, hogy filmes minőségű videókat rögzítsenek okostelefonjaikkal.

 

 

A HONOR Magic4 Pro mindenféle környezethez képes alkalmazkodni az IP68-as minősítésnek köszönhetően.* Hatékony védelmet nyújt a por, az eső és a víz ellen, és akár 1,5 méter mély vízbe is képes 30 percig elmerülni. Mindezek együttesen biztosítják a filmkészítők számára a gondtalan forgatás élményét.

 

A HONOR Magic4 Pro lenyűgöző funkciói lehetővé teszik a művészek számára, hogy Film Mesterekké váljanak, így kibontakoztathatják tehetségüket, és akár olyan csodálatos rövidfilmeket is készíthetnek, mint a Kaleidoszkóp.

 

A HONOR határozottan elkötelezett a technológia és a művészet mellett. A HONOR Magic4 Pro az olyan szabadszellemű emberek számára készült, mint Eugenio Recuenco, akik mindig a kiválóságra törekszenek. Az innováció és a minőség kombinálásával a HONOR lehetővé teszi a képeken keresztül történő történetmesélést, és a hétköznapi dolgokat egyszerűen rendkívülivé teszi.

 

 

HONOR Magic Moment: Az élet szikráinak megörökítése

A HONOR hiszi, hogy a megható és gyönyörű pillanatok megérdemlik, hogy megörökítsük őket. Mindez a HONOR Magic4 Pro új és izgalmas képfelvételi technológia fejlesztéseinek köszönhetően már-már művészi színvonalon is lehetséges.

 

Recuenco és a HONOR közös víziója a fotózásról és a videózásról, hogy értékelik a kreativitáson keresztül történő kiválóságra való törekvést és a technológia fejlesztése iránti elkötelezettséget, annak érdekében, hogy világszerte lehetővé tegyék az emberek számára, hogy amikor kreativitásról van szó, a határ a csillagos ég legyen. 

 

_________________

* A HONOR Magic4 Pro az IEC 60529 szabvány szerint IP68-as besorolással rendelkezik a fröccsenés-, víz- és porállóság tekintetében, és ellenőrzött laboratóriumi körülmények között tesztelték. A fröccsenés-, víz- és porállóság nem állandó feltételek, és az ellenállás a normál használat során idővel csökkenhet. Ne töltse a telefont, ha az nedves vagy nedves környezetben van. A tisztítási és szárítási utasításokat lásd a kézikönyvben. A folyadékba merítésre és az ebből eredő károkra a garancia nem terjed ki. Az IP68 minősítés azt jelenti, hogy bizonyos meghatározott vizsgálati feltételek alapján a készülék legfeljebb 1,5 méteres mélységig, legfeljebb 30 percig védett a statikus víz káros behatolása ellen, miközben a víz és a készülék közötti hőmérsékletkülönbség nem haladja meg az 5°C-ot.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05