Széleskörű egészségbiztosítási szolgáltatást vezet be dolgozóinak a Vodafone

forrás: Prím Online, 2022. július 4. 12:51

2022. július 1-től a Vodafone Magyarország elérhetővé teszi munkavállalói számára a Medicover Vállalati Egészségbiztosítást. A nagy létszámra kötött biztosítással a dolgozók a Medicover országos lefedettségén keresztül számos egészségügyi szolgáltatást vehetnek igénybe díjmentesen, akár korlátlan számban, a biztosításba pedig az alkalmazottak családtagjaikat is bevonhatják.

A biztosításra minden Vodafone-alkalmazott jogosult a próbaidő letelte után, melynek keretében a munkavállalók díjmentesen és a legtöbb esetben korlátlan számban vehetik igénybe a széleskörű és kivételes színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat. Az egészségbiztosítás évente egyszeri állapotfelmérést, illetve ehhez kapcsolódó egyénre szabott prevenciós szűréscsomagot biztosít, mindemellett pedig további labor- és diagnosztikai vizsgálatok, járóbeteg-ellátás, valamint ambuláns kisműtétek is elérhetőek a munkáltató által fedezett egészségbiztosítási csomagban. A juttatás a Vodafone munkatársai számára díjmentes, annak költségét a Vállalat fedezi, ugyanakkor a dolgozók közvetlen családtagjaikat (házastárs, élettárs, gyerek) is bevonhatják a biztosításba kedvező biztosítási díjért. A csomagok tartalmát tekintve ez a lehetőség még a hazai nagyvállalatok által kínált biztosításokhoz képest is ritkaságnak számít.

 

„Vezető vállalatként a Vodafone egyik kiemelt célja, hogy előremutató lépéseket tegyen és példát mutasson a munkavállalói jólét megőrzése és javítása érdekében. Éppen ezért, folyamatosan dolgozunk, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket teremtsük meg kollégáink számára, illetve, hogy segítsünk megőrizni a munka és a magánélet egyensúlyát, így pedig dolgozóink mentális és fizikai jólétét” – mondta el Berkes Áron, a Vodafone HR igazgatója.

 

A Vodafone Magyarország folyamatosan tesz azért, hogy a munkavállalói elégedettséget és a vállalat iránti elköteleződést erősítő stratégia részeként olyan sokrétű intézkedéseket vezessen be, amelyek a dolgozók közvetlen visszajelzéseire reagálnak és ezáltal támogatják általános jólétüket. Ezek az intézkedések elsősorban a munka és a magánélet egyensúlyának fenntartását segítik elő, erősen fókuszálva a családi élet támogatására. A vállalatnál még 2020-ban vezették be a 16 hetes, fizetett szülői szabadságot, amit, ha az anya veszi igénybe az államilag támogatott szülési szabadságot, akkor az apa, ha az apa veszi igénybe, akkor az anya kérhet, így mindkét szülő tölthet időt a családba érkező gyermekkel. Az extra szabadságot már 111 Vodafone-dolgozó igényelte, egy friss kutatás  során pedig számos pozitív visszajelzés érkezett a juttatással kapcsolatban. 

 

Szintén a munka-magánélet egyensúlyának fenntartása érdekében, 2021 júliusában, a dolgozói igényekre reagálva hibrid munkarendre tértek át a Vodafone-nál, nagyobb szabadságot adva ezzel a dolgozóknak. A hibrid munkarend bevezetésével a szolgáltató célja egy rugalmas, egyéni- és csapat preferenciákra épülő vállalati munkakultúra megteremtése, ahol a munkatársak maguk dönthetnek az otthoni és irodai munkavégzés arányáról, valamint a munkaidő beosztásukat is flexibilisen határozhatják meg. 

Kulcsszavak: Medicover Vodafone

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis magyarországi csapata. A vezető logisztikai ingatlancég a Prologis Park Budapest-Sziget II-ben egy 350 négyzetméteres festménnyel emlékezik meg a környék állat- és növényvilágáról, ezzel is felhívva a figyelmet a fenntarthatóság és az élővilág tiszteletben tartásának fontosságára.  

2024. április 22. 19:32

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50