Európa legjobbjai között a Growww Digital

forrás: Prím Online, 2022. július 6. 14:06

Elnyerte a Google CSS Premium Partner minősítését a hazai fejlesztésű ROIshopper, a Growww Digital árösszehasonlító szolgáltatása.

Ezt a minősítést az Európai Unió felső 25 százalékában lévő Comparison Shopping Partnerek kaphatják meg, objektív mérőszámok alapján. Ezzel a Growww Digital az első olyan digitális marketing-ügynökség Magyarországon, amely Google Kiemelt Partner cím mellett CSS Premium Partner címet is szerzett.

 

„Két éve azzal a céllal indítottuk el a szolgáltatásunkat, hogy segítsünk a hazai vállalkozások számára leküzdeni a külföldi e-kereskedőkkel szembeni többéves versenyhátrányt. Ezért vagyunk nagyon büszkék az új minősítésre” – árulta el Szabó László online-növekedési szakértő, a Growww Digital alapítója.

 

Mint ismeretes, a Shopping hirdetési forma 2019-ben vált elérhetővé Magyarország, Románia és Szlovákia piacain, majd gyorsan meghatározóvá vált. A hirdetési formátum jelentősen átalakította a hirdetési szokásokat, hiszen akár 70 százalékát is kitehetik egy webáruház teljes, Google Adsből érkező forgalmának.

 

A Shopping kelet- és közép-európai indulásakor a Growww Digital volt a régió első ügynöksége, amely CSS licencet szerzett 2020-ban. A növekedésvezérelt digitális marketing-ügynökség mára 12 országban támogat Shopping kampányokat, mintegy 250 e-kerekedő számára.

 

A Google CSS Partner Programja keretében a hirdetők kedvezményesen jeleníthetik meg Shopping hirdetéseiket. A program az Európai Unió monopóliumellenes szabályozása következtében jött létre. A keresőóriás ezzel biztosítja, hogy az e-kereskedők számára ne csak a Google saját CSS-e, a Google Shopping legyen az egyetlen út a Shopping hirdetések indításához.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05