Túl a 100 milliós darabszámon az Inverter Direct Drive mosógépmotor

forrás: Prím Online, 2023. április 17. 19:13

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy az Inverter Direct Drive (DD) motorok gyártása átlépte a 100 milliós darabszámot. A vállalat különleges motortechnológiája jelentős szerepet játszik az LG innovatív ruhatisztítási megoldásainak hatékony, megbízható teljesítményében és népszerűségében világszerte.

1998-as bemutatásától 2022 végéig a vállalat naponta átlagosan több mint 12 000 darab Inverter Direct Drive motort gyártott. Ez a meghajtóegység közvetlenül a mosódobhoz csatlakozik: ez az innováció egyrészt hozzájárul ahhoz, hogy az LG mosógépek tartósabbak legyenek, másrészt pedig drasztikusan csökkenti a zajszintet és az energiafogyasztást is.

 

 

Az LG négy generáción keresztül tökéletesítette a DD motorokat, folyamatosan fejlesztve a technológiát és a teljesítményt, hogy még nagyobb értéket nyújtson a vásárlóknak. A vállalat több mint 240, a Direct Drive motorhoz kapcsolódó technológiai szabadalommal rendelkezik Dél-Koreában és nemzetközi szinten. 2019-ben a cég mesterségesintelligencia-megoldással egészítette ki a meghajtást azért, hogy tovább növelje annak hatékonyságát és teljesítményét. Ez az LG prémium mosógépekben használt AI DD motor a gépi mélytanulási (deep learning) technológiát használja ki az egyes mosási töltetek tömegének és a mosandó textíliák lágyságának felmérésére. Mindemellett a vállalat szabadalmaztatott, hat különböző dobmozgási sémát felölelő 6 Motion technológiájának lehetőségei közül kiválasztja az optimális dobmozgási struktúrár.

 

 

Az LG mesterséges intelligenciával felvértezett inverteres motormegoldása az első olyan háztartásikészülék-technológia lett, amely kiérdemelte az UL (Underwriters Laboratories) globális biztonságtechnikai cég Deep Learning AI Verification tanúsítványát.

 

 

„A legyártott Inverter Direct Drive motorok nagy száma bizonyítja az LG prémium ruhatisztítási megoldásai számára kifejlesztett meghajtástechnológia kiemelkedő minőségét” – mondta Kim Yang-sun, az LG Electronics háztartásigép-részlegének alkatrészüzletág-vezetője. „Továbbra is olyan nagy hatékonyságú alapalkatrészeket állítunk elő, amelyek növelik termékeink teljesítményét és megbízhatóságát, miközben csökkentik működésük szénlábnyomát.”

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05