Érkezik az első Creative Business Day, ahol az Év Kreatívipari Startup díj is átadásra kerül

forrás: Prím Online, 2023. május 15. 11:18

A Creative Business Cup több, mint 50 ország részvételével az innovatív és kreatív startupok legnagyobb versenye világszerte. Ez a startup verseny lehetőséget kínál a résztvevő vállalkozások számára, hogy tanuljnak, fejlődjenek és építsék vállalkozásukat szakmai támogatás és nemzetközi kapcsolatrendszer révén.

A Creative Business Cup Hungary egy évente megrendezésre kerülő, a hazai kreatív iparban tevékenykedő vállalkozásoknak, startupoknak, innovátoroknak szóló üzleti verseny. A Creative Business Network égisze alatt megvalósuló versenysorozat magyarországi fordulójára egészen május 19-ig várják a jelentkezéseket. Az első Creative Business Day keretében megrendezett pitch versenyen kerül kiválasztásra a hazai forduló győztese, aki Magyarországot fogja képviselni a június 5-i Creative Business Cup Global Final eseményén Koppenhágában.

 

 

Az újbudai  Adaptér támogatásával, a Tech In The City és a Startup Grind Budapest szervezésében kerül megrendezésre az első Creative Business Day, ami egyben a Creative Business Cup Hungary döntője is. Az idén immár másodjára megrendezett Creative Business Cup Hungary pitch verseny mellett izgalmas programelemekkel készülnek a szervezők. Szakmai panelbeszélgetések, kreatív technológiai bemutató és networking lehetőségek várják a résztvevőket. Az eseményen bemutatkoznak a Kreatívipari Találkozó eseménysorozatban közreműkődő szereplők, emellett olyan érdekes kezdeményezésekkel és projektekkel is megismerkedhet a közönség, mint a Insert, vagy a Budapest Tuning és ezek kreatív, kulturális és közösségi aspektusai. Az eseményhez szakmai partnerként csatlakozott a MOME, valamint a Mediaspace.global.

 

 

A jelentkezési határidő 2023. május 19., a verseny hazai fordulójának időpontja pedig 2023. május 23. A verseny felhívással kapcsolatban további információt, az alábbi oldalon található: https://techinthecity.hu/cbc-23. A pitch esemény központi rendezvényén, a Creative Business Day-en való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

 

A Creative Business Network a kreatív, kulturális szektorban tevékenykedő vállalkozók, befektetők, szakértők, kutatók, vállalatok, közintézmények, közösségek globális hálózata. Az egy évtizedes múltra visszatekintő, 2011-ben Dániában alapított Creative Business Cup mára olyan nemzetközi versennyé vált, amely támogatja és képessé teszi a vállalkozókat arra, hogy kapcsolatot teremtsenek az iparági szakértőkkel, felbecsülhetetlen értékű ismertséget és elismerést szerezzenek, és egy olyan globális közösség részévé váljanak, amely a kreativitást és az innovációt ünnepli.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar innováció: Közel száz tűzvédelmi szakembert képeztek ki az új módszerrel

Sikeres a tűzvédelmi szakemberek képzése, akik már egy új iparági sztenderd alapján sajátítják el a papírmentes tűzvédelmet. Az innovatív magyar megoldás e-naplós rendszere átláthatóbb és könnyebb hozzáférést biztosít a tűzvédelmi eszközökhöz és az ellenőrzéshez. A papírmentes rendszer egyre szélesebb körben terjed itthon és már akkreditált képzések is elérhetőek a témában.

2024. május 13. 19:08

A MOL nyerte a funkcionális átalakítás nagydíját az SAP Quality Awards versenyen

Az üzleti transzformáció a folyamatosan változó környezetben elengedhetetlen. Az SAP éppen ezért immár tizennegyedik alkalommal díjazza azokat az üzleti átalakítást megvalósító vállalatokat, amelyek élen járnak a változásban, és jó példaként szolgálnak a sikeres bevezetésben. Az SAP Quality Awards egyik nagydíját idén a magyar MOL nyerte el. 

2024. május 13. 17:40

A Thermaltake bemutatja a The Tower 300 mikro toronyházat

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. Most egy új mikro-ATX házzal egészült ki – a The Tower 300-zal – egészült ki a sorozat, jellegzetes nyolcszögletű megjelenéssel, és lehetővé téve a hagyományos függőleges és az egyedi vízszintes elhelyezést.

2024. május 13. 16:04

K&H: ismét a legjobb digitális bank Magyarországon

A K&H Csoport az egymást követő második évben, 2024-ben is elnyerte a neves brit pénzügyi szaklap, a Global Banking and Finance Review „Legjobb Digitális Bank Magyarországon” díját. Az indoklásban a K&H innovatív digitális pénzügyek terén játszott úttörő szerepét emelték ki, különös tekintettel a világszínvonalú és könnyen kezelhető mobilbankra, valamint a hozzá kapcsolódó, a szektorban itthon elsőként beszédhanggal is és magyarul kommunikáló digitális pénzügyi asszisztensre, Kate-re. 

2024. május 13. 14:31

Kreditbeszámítással érkezhetnek az Audi Hungaria Iskolaközpont tanulói a Széchenyi-egyetemre

Együttműködési megállapodást kötött a győri Széchenyi István Egyetem az Audi Hungaria Iskolaközponttal május 8-án. Ennek értelmében az iskola duális szakképzésének tanulói az egyetem gazdálkodás és menedzsment, valamint kereskedelem és marketing alapszakán élhetnek a kreditbeszámítás lehetőségével, ami a tanulmányi idő jelentős lerövidülését is jelentheti.

2024. május 13. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36