„Az év vállalkozója” egyik díjazottja Pest vármegyében: Hajós István

forrás: Prím Online, 2023. november 25. 17:55

A VOSZ, azaz a Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben megválasztja vármegyénként az év vállalkozóit. Ebben az évben a legmeghatározóbb megyében és Budapesten Hajós István lett a kiválasztott, akinek nem ez az első díja. Tavaly és idén is többször elismerték kiemelkedő karitatív tevékenysége és innovatív cégvezetési megoldásai miatt.

Az Egy Lépéssel Több alapítvány alapítója egyedülálló programmal robbant be a köztudatba. Ebben az évben indult a Fogadj örökbe családot! program, amely egyre sikeresebb, és számos híresség is csatlakozott már a kezdeményezéshez: Proksa Szandra, Rácz Jenő, Győrfi Pál és Kucsera Gábor is az alapítvány nagykövetei. Az alapítvány fő célkitűzése, hogy minél több, tartósan beteg gyermeket nevelő családot támogassanak.

 

Hajós István a karitatív tevékenység mellett a Magyar Muaythai Szakszövetség elnökségi tagja és támogatója is, valamint a Bastion Group innovatív ügyvezetője. A Bastion Group olyan biztonságtechnikai cég, ahol a robotok és a drónok már már az iroda természetes részei, az ügyvezető pedig rengeteg szakmai előadáson ad elő a témában, de emellett ingyenesen vállal edukációs előadásokat is óvodákban, iskolákban is. Nem meglepő tehát, hogy őt választották az év egyik vállalkozójának az egyik legnagyobb vállalkozókat tömörítő szakmai szervezet zsűritagjai is.

 

Hajós István

 

„Istvánnal azért különösen jó együtt dolgozni, mert amit eltervez, azt teljes vállszélességgel véghezviszi, sőt, túlteljesíti azt. Az Egy Lépéssel Több Alapítványnál sem állt meg a kitűzött cél elérésekor, hanem lelkiismeretesen dolgozott tovább, hogy még több családon segítsen. Hajós István munkái mindig átláthatóak, visszaellenőrizhetőek, ettől pedig vállalkozóként is hiteles.” – mondta el Proksa Szandra az alapítványban együtt végzett munkáról.

 

„Az üzleti életben egyre fontosabb, hogy a cég sikerei mellett a közösség, a környezet és a társadalom érdekében is minél többet tegyünk. Örülök Hajós István elismerésének, mert ő nemcsak vállalkozóként, hanem emberként is példát mutat.” – vélekedett Győrfi Pál, az Egy Lépéssel Több Alapítvány nagykövete Hajós István díjáról.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Az Európai E-sport Szövetség tisztújításán magyar tisztségviselő is bizalmat kapott

33 tagország, köztük Magyarország részvételével, újra alakult az Európai E-sport Szövetség (EEF). Hazánkat teljes jogú tagállamként, a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) nevében, Biró Balázs György, a szövetség főtitkára és Kis Balázs külkapcsolatokért felelős elnökségi tag képviselte.

2024. április 29. 18:05

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Rangos szakmai versenyen díjazták a Mercedes-Benz duális képzésének tanulóit

2 kategóriában győztek és összesen 4 dobogós helyet szereztek a Szakma Sztár Fesztiválon április 26-án a kecskeméti Mercedes-Benz Academy diákjai. Az országos versenysorozaton 21 tanuló 4 szakmában képviselte a Mercedes-Benz Hungary Kft.-t. 

2024. április 29. 13:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14