Új vezető a Yettel üzleti biztonsági igazgatóságának élén

forrás: Prím Online, 2024. január 19. 13:00

2024. január 2-től Hári Krisztián irányítja a Yettel Magyarország üzleti biztonsági igazgatóságát. A szervezeti egység hatáskörébe tartozik a Yettel fizikai, információ- és kibervédelmének biztosítása is.

Hári Krisztián 1994 óta foglalkozik informatikával és hálózatokkal, 1999 óta pedig IT és kiberbiztonsággal. Kezdetben szakértőként tevékenykedett, később pedig különböző vezetői pozíciókban segítette a digitális vállalati értékek és az ügyfelek adatainak védelmét, valamint a biztonságos szolgáltatások kialakítását a Magyar Telekomnál, illetve a Deutsche Telekom csoportban. Az elmúlt 4 évben a közigazgatásban tevékenykedett, és az e-közigazgatás kiberbiztonsági érettségének és ellenállóképességének emelésén dolgozott a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató kiberbiztonsági vezetőjeként. Ezen időszak alatt csapatával felépített egy, a régióban is egyedülálló biztonsági irányítási központot (SOC) az e-közigazgatás részére.

 

Hári Krisztián

 

Több mint 2 éve Magyarország képviseletében vesz részt az Európai Kiberbiztonsági Kompetenciaközpont (ECCC) munkájában a szervezet irányítóbizottságának tagjaként. Az elmúlt időszakban a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségnek (KIFÜ) segített a Nemzeti Koordinációs Központ kialakításának előkészítésében.

 

Krisztián nős, három lánygyermek édesapja, szabadidejében utazik és barlangokban, bányákban búvárkodik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50