Új mobiltelefon a Panasonictól

Kollár Csaba, 2001. szeptember 11. 19:58
A Panasonic bemutatta új mobiltelefonját, mely méltó versenytársa lehet a Nokiának és az Ericssonnak. A GD75 típusjelzésű készülék, melyet a negyedik negyedévben kezdenek el forgalmazni, számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik, mely a fiatalabb fogyasztók igényeit is kielégítheti.
A készülék mindössze 106 mm hosszú, és 88 gramm a tömege. A svéd mobilkommunikációs szaklap, a Mobil.nu értesülései szerint a Panasonic úgy időzíti majd telefonjának boltokba kerülését, hogy az karácsony környékére essen. A Panasonic fejlesztőmérnökei szerint a fiatalok körében népszerűek az olyan készülékek, melyeknél a csengőhangok “megfelelnek az ifjúság érzelemvilágának”. Ezért a GD75 egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy feltűnően jó minőségűek a csengőhangok, csengődallamok. Arra is lehetőség van, hogy saját csengőhangot komponáljunk.

A GD75 támogatja a prediktív szövegbevitelt, az SMS-chat-et, a rezgetős hívásjelzést, a WAP1.2.1-et, a hangvezérlést, a hangüzenet rögzítést. A készülék azonban nem GPRS-kompatibilis. A Mobil.nu értesülései szerint a Panasonic még nem döntötte el a készülék árát, de nagy valószínűség szerint egy középárkategóriás készülék lesz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52