10 éves a Kvint–R Kft.

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 27. 19:56
Legyen császár a Tallynál! - olvashattuk a meghívó első sorát. A római kori császári udvar hangulatát idéző étterem kertjében a két nap alatt közel félezer vendég gyűlt össze. A Kvint-R Kft. fennállásának 10. évfordulóját szeptember 25. és 26-án ünnepelte a budapesti Császárkertben.
1991-ben öt magánszemély alapította a Kvint-R Kft-t. Akkori céljuk a Mannesmann Tally nyomtatók magyarországi szervizhálózatának megszervezése és működtetése, valamint az ügyfélszolgálat és egy magas színvonalú műszaki támogatás megvalósítása volt.

A nyomtatók neve azóta megváltozott, tudniillik az ma már „csak” Tally névre hallgat. A cég mérete és létszáma jelentősen megnövekedett, a tevékenysége is kibővült.

A Tally hazai képviselője - ahogy Schneider Zoltán, a Kvint-R Kft. ügyvezető igazgatója a prezentációjában kiemelte - nem az egyes nyomtatók eladására, hanem a komplex nyomtatási megoldások kínálatára helyezi a hangsúlyt. Magáénak tudva a világ legszélesebb printerválasztékát, az esetek több mint 90 százalékában a felhasználók igényeinek legmegfelelőbb megoldást tudják ajánlani. Ebben a Tallynak nincs vetélytársa - hangzott el az előadáson.

A Kvint-R Kft. a nyomtatók forgalmazását és szervizelését, 2000. évtől a német minőséget garantáló Fujitsu-Siemens számítógépek értékesítésének felvállalásával, számítástechnikai hálózatok karbantartásával egészítette ki. A ma már több lábon álló kft. 2001. évre 622 millió forintos forgalmat tervezett.

Kulcsszavak: Tally Kvint-R +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36