KFKI Isys: sikeres év a vállalatirányításban

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. január 7. 21:51
Sikeres évet zárt a KFKI Isys vállalati alkalmazások, MFG/PRO üzletága. A tervezett növekedést jelentősen túlszárnyalva, az előző évihez képest 40%-kal magasabb árbevételt könyveltek el a 2001. év végén.
A 2001-ben az MFG/PRO felhasználók táborába csatlakozó cégek közül az üzletág szakértői a nyár folyamán három hónap alatt építettek ki teljes (pénzügy, logisztika és termelés területére kiterjedő) vállalatirányítási rendszert az oroszlányi Weslin Hungary Autóipari Rt.-nél. A legnagyobb autóipari cégeknek beszállító cég zöldmezős beruházásként az elmúlt évben kezdte meg hazánkban a kipufogócsonkok és turbófeltöltőházak gyártását.

A KFKI Isys egyik meghatározó üzletágának kiemelkedő eredményéhez jelentősen hozzájárultak a közel ötven meglévő MFG/PRO felhasználónál történt rendszerbővítések is. Ezek közül is kiemelkedő a Magyar Suzuki Rt.-nél megvalósított verzióváltás és rendszerbővítés, melynek köszönhetően a társaságnál a pénzügyi terület után most már a saját gyártású belföldi értékesítés teljes folyamatát, valamint az exportszámlázási és az importbeszerzési, értékesítési tevékenységet is az MFG/PRO legújabb, eB verziójával végzik.

Az üzletág sikereit az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer gyártója, az amerikai QAD is elismerte. A november közepén rendezett európai partnerkonferenciáján a KFKI Isysnek a legjelentősebb piaci részesedést elérő partnernek kijáró címet adományozta.

A KFKI Isys munkája nemzetközi szinten való elismerésének bizonyítéka az a megállapodás is, amelyet a vállalat a nemzetközi porondon rendszerintegrátorként jelentős szerepet játszó TRW céggel kötött. A megállapodás értelmében a TRW a KFKI Isys szakértői tapasztalatait is igénybe kívánja venni azon MFG/PRO bevezetések során, ahol a TRW multinacionális ügyfelei világszerte, így Magyarországon is ezt a vállalatirányítási rendszert fogják alkalmazni. Ezen túl a KFKI Isys forgalmazza azokat a megoldásokat, amelyeket a TRW fejlesztett ki az MFG/PRO funkcionalitásának bővítésére.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50