KFKI ISYS: 45%-os növekedés

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. január 29. 21:45
A KFKI ISYS Informatikai Kft. 2,9 milliárd forintos árbevétellel zárta a 2001. évet, és ezzel az eredménnyel a hazai informatikai piac tavalyi évre előre jelzett növekedési mutatóit jelentősen felülmúló, 45 %-os árbevétel-emelkedést ért el. A kiemelkedő árbevétel mellett 140 millió forint adózás előtti eredményt könyvelhet el a vállalat.
A vállalatirányítási és döntéstámogató rendszerek bevezetése valamint informatikai és vezetői tanácsadás területén tevékenykedő cég 170 munkatársat foglalkoztat. A KFKI ISYS tevékenységei közül különösen dinamikusan fejlődtek a vállalatirányítási és a döntéstámogató rendszerek kiépítését végző üzletágak.

A KFKI ISYS jelentős munkái közé tartozott az elmúlt évben a Nutricia Kereskedőház Rt. számára végzett vezetői tanácsadói munka, melynek során a cég új logisztikai folyamatait alakították ki a KFKI ISYS szakértői. Ezt követően kezdődött meg az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer kiépítése a Nutricia 19 telephelyén.

A Döntéstámogató rendszerek üzletág feladatai között kiemelt helyen szerepelt a CIB Banknál és Magyar Külkereskedelmi Banknál létrehozott adattárház.

A KFKI ISYS az év végén megállapodást kötött a mySAP CRM 3.0 megoldásának közös marketing, értékesítési és bevezetési tevékenységére. Ezzel a megállapodással a KFKI ISYS nem csak SAP szaktudását terjesztette ki további területekre, hanem az ügyfélkapcsolat menedzsment területén nyújtott szolgáltatásainak köre is kiszélesedett.

Kulcsszavak: +céginfo KFKI-Isys

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50