Duplázni kíván a United Transfer

MTI Sajtóadatbank, 2002. április 2. 08:40
Az információtechnológiai tanácsadással és rendszerintegrációval foglalkozó United Transfer Rt. a tavalyi 243 millió forintos árbevételét a tervek szerint az idén 435 millió forintra növeli - közölte Frans Smets, a társaság vezérigazgatója.
A holland többségi tulajdonú cég vezérigazgatója elmondta, hogy reményei szerint a cég 2001. évi 35 millió forintos nyereségét 2002-ben megduplázzák. Frans Smets a radikális forgalomnövekedést egyrészt a User Tanácsadó Kft.-vel az év elején kötött stratégiai szerződéstől várja. A vezérigazgató szerint a User Tanácsadó Kft. United Transfer Rt.-től eltérő tanácsadói tevékenysége jól kiegészíti majd az eddigi szolgáltatásokat. Az árbevétel-növekedés másik forrása, hogy az üzleti intelligencia megoldások iránti kereslet idén várhatóan bővül.

- A cég árbevételének 70 százaléka származik üzleti intelligencia megoldások szállításából, azaz üzleti döntések elkészítését szolgáló javaslatokból - mutatott rá. Hozzátette, hogy a vállalat ezen kívül tranzakciós rendszerek fejlesztésével, ügyfélkapcsolati menedzsmenttel, saját fejlesztésű rendszerek szállításából és egyéb információtechnológiai megoldásokkal foglalkozik.

A 30 millió forintos alaptőkéjű, tíz éve működő United Transfer Rt. 95 százalékban holland, 5 százalékban amerikai befektetők tulajdonában áll. A cég mintegy 100 ügyféllel rendelkezik főleg az élelmiszeripar területén és a bankszektorban.

Kulcsszavak: +céginfo United Transfer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47