Sony-Axico digitális partner

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 3. 13:02
Az Axico Informatikai Kft. 2002. 05. 28-án szerződést kötött a Sony Hungáriával és hivatalos forgalmazója a Sony Digital Imagine termékeinek.
Az Axico Kft. választékában jelentős részt tesz ki a digitális képfeldolgozással kapcsolatos termékek értékesítése. Az elmúlt évek során szerzett tapasztalatokat a Sony Hungária figyelemmel követte, és ezeket a tapasztalatokat értékelte, amikor az Axico Kft-vel bővítette a partner hálózatát. Szorosabb kapcsolatuk az elmúlt év során alakult ki, amikor a Pinnacle Systems hardver és szoftverek teret hódítottak a digitális videoszerkesztésben. A Pinnacle Systems videoszerkesztő kártyái és programjai széles lehetőséget adtak a képfeldolgozás otthoni és professzionális alkalmazására. (Ezen alapul a Sony és a Pinnacle szoros kapcsolata.)

A digitális képfeldolgozás (videoszerkesztés és effektezés, állóképek "kidolgozása") számítógépeken történik, így komoly igény merül fel a megfelelő informatikai háttér iránt. Az Axico Informatikai Kft. tízéves informatikai szakmai tapasztalata biztosítja minden digitális termék család részére a megfelelő támogatást, szakmai tanácsadást a kamera és fényképezőgép valamint az optimális számítógép kiválasztásához.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14