A Synergon SAP-t vezet be a BTI-nek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 16. 09:54
A Synergon Informatika Rt. szerződést kötött a Budapesti Temetkezési Intézet Rt-vel (BTI), hogy annak központjában és 13 telephelyén bevezesse az SAP R/3 integrált vállalatirányítási rendszert. A bevezetési projekt értéke eléri a 150 millió forintot, mely magában foglalja a rendszer bevezetéshez szükséges szoftverek, hardverelemek és szolgáltatások értékét.
A rendszer bevezetésnek célja a BTI által nyújtott kegyeleti szolgáltatás, a különböző jogszabályokban előírt kötelezettségek egységes elveken alapuló adatfeldolgozása, nyilvántartása, továbbá a kontrolling és elemző funkciók kialakítása. A BTI célja, hogy az integrált vállalatirányítási rendszer teljes tevékenységi körét hatékonyan támogassa. Megvalósítja az integrált egységes működési célokat, miközben modulárisan, lépésenként építhető, egyes szakrendszerei gyorsan üzembe helyezhetők, betaníthatók és biztonságosan üzemeltethetők, hasznosíthatók, míg további részei ez alatt fejleszthetők, tervezhetők és emellett a teljes informatikai stratégia kialakítható.

A Synergon a rendszer teljes kialakítása érdekében az SAP standard funkcionalitásait felhasználva, elvégzi a szükséges fejlesztéseket a követelmények megvalósításához, a rendszer üzemszerű működéséhez szükséges adatmigrációt, biztosítja a kulcsfelhasználói oktatást, valamint a működtetést biztosító hardver és szoftver eszközök leszállítására és installálására vállalt kötelezettséget.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36