Az IBM és a paybox vezeték nélküli fizetési megoldásai

Kollár Csaba, 2002. augusztus 15. 20:50
Az IBM és az egyik vezető nemzetközi mobilfizetési szolgáltató, a paybox.net AG megállapodott abban, hogy közösen fejlesztenek mobil-kereskedelmi rendszereket.
Az IBM Global Services elektronikus üzleti szakértelmét és szolgáltatásait, valamint integrálhatóságát egyesítik a paybox mobilfizetési megoldásaival. Ez az együttműködés megszünteti a mobilkereskedelem eddigi korlátjait olyan fejlesztésekkel, mint a vezeték nélküli árusító automatának való fizetés, vagy a vásárláshelyi fizetési megoldások.

Az új fejlesztések további előnye, hogy számos megoldást kínálnak az eddigi fizetési szokásokra - így többek között a személy-személy, az online, a mobil és a hagyományos változatokra, mindezt - ígéri az IBM és a paybox - a biztonsági követelmények maximális megtartásával.

“Ahogy a szervezetek számára nagyon fontos, hogy minél több fizetési csatornán tudják a fogyasztók a termék, vagy szolgáltatás árát kiegyenlíteni, úgy válik szükségessé egy olyan megoldás, amelyik tervezhetővé és méretezhetővé teszi a mobilfizetési platformokat, illetve garantálja a biztonságot" - nyilatkozta Dr. Martin Mähler az IBM Global Services vezetéknélküli elektronikus kereskedelmi ágazatának a vezetője. Majd folytatta “az IBM vezeték nélküli területen elért fejlesztései és integrálható szolgáltatásai a paybox alkalmazásaival és fizetési feldolgozás területén szerzett tapasztalataival együtt nagy lépést jelentenek a vállalatok meglevő elektronikus kereskedelmi fejlesztései számára, és fontos építőkövei lehetnek az üzleti átalakulásnak is."

Kulcsszavak: IBM m-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38