A SONICblue és az Intel együtt készít hordozható szórakoztató eszközt

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 10. 12:43
A SONICblue és az Intel bejelentette, hogy közösen fejlesztik a ReplayTV Portable Video Player (PVP) nevű új terméket, amellyel utazás közben is élvezhetők a digitális szórakoztató anyagok.
A jelenleg fejlesztés alatt álló termék az Intel XScale technológiára épülő processzorainak teljesítményét és alacsony fogyasztását ötvözi a SONICblue Emmy-nyertes ReplayTV platformjával. A zsebben is elférő eszközzel a felhasználók a SONICblue ReplayTV-jükről átküldött, időben eltolt televíziós programokat, valamint a PC-ről átmásolt video-, audio- és képanyagokat tekinthetnek ill. hallgathatnak meg.

Az Intel a technológia kulcsfontosságú építőköveit szállítja, így többek között az Intel XScale technológiára épülő processzorokat és az Intel Emerging Platforms Lab által fejlesztett speciális videocodeceket. Az Intel továbbá elkészíti egy PVP-eszköz referenciamegvalósítását is. A SONICblue az Intel technológiáit saját szakértelmével és a digitális szórakoztatás terén szerzett tapasztalataival egyesítve készíti el a végleges, a SONICblue ReplayTV termékcsaládot kiegészítő terméket. Az új termék várhatóan a 2003. év folyamán kerül piacra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50