Régi-új főszerkesztő a PC GURU élén

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 10. 12:47
A Vogel Publishing Kft. nem vonul ki a játékprogramokkal foglalkozó lapok piacáról. Az októberben újjászervezett szerkesztőség tovább kívánja erősíteni élen járó pozícióját Magyarországon, amihez egy "régi-új" főszerkesztő, Berényi Zoltán adja majd szakmai tudását és támogatását.
Berényi Zoltán, aki 1993-ban a PC Guru alapító főszerkesztője volt, 5 éven át gondozta nagy lelkesedéssel "csemetéjét". Ezután egy hasonló profilú, ám más célcsoportnak szóló magazint adott ki, saját cége, a Game Media Lapkiadó Kft. gondozásában. A két kiadó között létrejött stratégiai együttműködés hosszútávon kívánja kihasználni a szinergia előnyeit.

A PC Guru olvasói novemberben egy tartalmilag és formailag megújult lapot tarthatnak majd a kezükben. A magazin továbbra is havi rendszerességgel jelentkezik friss információkkal és CD melléklettel, amely a játékokat teljes terjedelmükben közli. A PC Guru olvasótábora azokból a fiatalokból kerül ki, akik komolyan foglalkoznak számítógépes játékokkal, akiknek a játszás szinte életformájukká vált. Az olvasók többségét nemcsak a legújabb játékprogramok érdeklik, hanem azok technikai háttere, a fejlesztők professzionális felkészültsége, a boszorkánykonyhájukban fellelhető technikák, valamint a hardver-és szoftverfejlesztés legújabb vívmányai is.

A lap következő száma bővelkedik különlegességekben, hiszen nagyszabású nyereményjátéka mellett más értékes meglepetést is tartogat olvasói számára - ígéri sajtóközleményében a magazin.

Kulcsszavak: PC Guru Vogel újság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05