Piacra dobta az Acer az első átalakítható tábla-PC-t

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 14. 11:53
Az Acer piacra dobta a TravelMate C100-ast - az első átalakítható tábla-PC-t, amely szabványos ipari technológiák alkalmazásával közelíti, illetve válaszolja meg a felhasználói követelményeket.
A TravelMate C100-as - az Acer és a Microsoft mélyreható kutatásainak és találmányainak hasznosításával - képes kielégíteni a tudáskezelő alkalmazásokkal dolgozók fokozottabb szabadságigényét, lehetővé téve, hogy a munkájukat rugalmasan, tetszőleges helyen és időben végezhessék. A táblagép piaci megjelenése egybeesik a Microsoft Windows XP Tablet PC Edition nevű operációs rendszerének bejelentésével.

A TravelMate C100-as olyan ultrahordozható kategóriájú notesz-PC, amely könnyűszerrel átalakítható táblagéppé, s ebben az üzemmódjában egyaránt képes fogadni a gépeléssel, kézírással vagy hangos beszéddel bevitt adatokat. Megalkotásakor a gép tervezői az emberek legtermészetesebb és leggyakorlatiasabb számítástechnikai szükségleteit vették tekintetbe. A csupán 1,4 kg súllyal rendelkező TravelMate C100-as a létező legkönnyebb átalakítható PC.

Kulcsszavak: Acer pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17