Megállapodás a mobilzenékkel kapcsolatban

Kollár Csaba, 2003. január 11. 13:17
Az amerikai Sprint PCS mobilszolgáltató együttműködési megállapodást kötött az AOL Time Warner-rel, aminek az értelmében új, folyamatos zenei és csengőhang szolgáltatásokat kínál a 3G PCS Vision ügyfeleinek.
Az együttműködés a Warner Music Group-pal lehetővé teszi, hogy a Sprint a legkülönbözőbb zenei irányzatokból kínáljon zenei tartalmat, beleértve a Chicago-t, a Deep Purple-t, vagy a B-52s-t is. A szolgáltatást igénybe vevők többek között nagyon egyszerűen tölthetik le kedvenc előadójuk zenei klipjeit, amit aztán csengőhangként is felhasználhatnak. De letölthetnek animált képernyővédőket, vagy a bejövő hívások, vagy üzenetek azonosítására is szolgálhat favorizált sztárjuk hangja.

A szolgáltatásért fizetni kell; minden egyes letöltött csengőhangért, vagy képernyővédőért 2 USD-t, illetve 3,99 USD havidíjat, amivel jogosultságot szerzünk, hogy belehallgassunk a legújabb szerzeményekbe is, mielőtt azok megjelennének kazetta, CD, vagy DVD formájában a boltokban.

Michael Nash a Warner Music internetes stratégiai és üzleti fejlesztésekért felelős elnökhelyettese elmondta, hogy "több ok miatt döntöttünk a fizetős szolgáltatás mellett. A filozófiánk az, hogy rengeteg pénzt és energiát áldoztunk arra, hogy a hatalmas zenei adatbázist felépítsük és folyamatosan frissítsük. Elgondolásunkat igazolta, hogy az elmúlt három hónapban (a szolgáltatás tesztüzeme alatt - szerk.) mintegy 50.000 csengőhangot töltöttek le."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05