CA CleverPath "Information in Action": fejlettebb a hagyományos portáloknál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 12. 19:26
A Computer Associates bemutatta CleverPath "Information in Action" nevű új generációs nagyvállalati üzleti intelligencia koncepcióját, amely a hagyományos tartalomportálokénál magasabb szintű, értékes elemző és döntéshozó lehetőségeket nyújt.
A CleverPath “Information in Action" célja az, hogy valós idejű és már meglévő információk fejlett összesítésével, elemzésével és testre szabásával a döntéshozók az üzleti és a piaci feltételekről magasabb szintű képet kaphassanak.

“A megbújó információ nagy ára" (“The High Cost of Not Finding Information") című legutóbbi IDC-tanulmányból kiderül, hogy egy 1000 szellemi dolgozót foglalkoztató nagyvállalatnak akár évi 15 millió dolláros kára is származhat a szellemi munka újratermeléséből, az információ felkutatására fordított időből, illetve az elszalasztott lehetőségekből. A CA Clever Path “Information in Action" koncepció az információgyűjtő megoldások terjesztésével segítheti az ilyen veszteségek kiküszöbölését.

A CleverPath “Information in Action" koncepció támogatására a CA számos olyan terméket és továbbfejlesztést biztosít, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazások az üzleti folyamatok változásaihoz alkalmazkodjanak, és növeljék az információ üzleti értékét. A CleverPath megoldások osztott közös szolgáltatásokat és speciális szolgáltatásokat is tartalmazó komponens alapú architektúrákkal készülnek, amelyek egy-egy adott követelményre, így például csoportos munkára, online analitikus feldolgozásra (OLAP), üzleti folyamatirányításra, és következtetéses elemzésre adnak megoldást.

Az új CleverPath megoldások részei:

  • CleverPath Portal 4.5 - egyszerűbb adminisztrációt és felhasználókezelést, továbbfejlesztett XML, és webes API-kat, illetve jelentős teljesítmény és skálázhatóságjavulást nyújt. A 4.5 verzió egy friss használhatósági tanulmány alapján számos felhasználói testre szabást, kényelmi és sablon-továbbfejlesztést foglal magában.
  • CleverPath Aion Business Rules Expert 9.5 - webes szolgáltatásokon keresztül hozzáférést biztosít az üzleti szabályokhoz úgy a CleverPath infrastruktúrán belül, mint az ügyfélalkalmazásokban közvetlen felhasználás céljából a jóval egyszerűbb, szabványos integráció érdekében.
  • CleverPath Collaboration Option - olyan biztonságos, egyszerűen megvalósítható portleteket nyújt, amelyek üzleti csoportos munkalehetőségekkel, így például azonnali üzenetküldéssel, böngészős tartalom megosztással és audió/videó konferenciával szolgálnak.
  • CleverPath Advanced Access Control Option - védi a nagyvállalati informatikai eszközöket, és erőteljes hitelesítés és biztonságos egyszeri bejelentkezés biztosításával egyszerűbbé teszi a jogosult felhasználók részére a belső és a külső erőforrások és alkalmazások elérését is.
  • CleverPath Dashboard Option - integrált fejlesztőkörnyezetet biztosít vezetői műszerfalak gyors készítéséhez és szétosztásához, amelyekről leolvashatók a legfontosabb teljesítménymutatók (KPI) és más üzleti mércék, hogy gyors és hatékony szervezeti szintű párbeszéd valósulhasson meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36