Új szereplő a hazai antivíruspiacon

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 4. 15:42
Disztribútori megállapodást kötött a Trend Micro Inc. és a 2F 2000 Kft. A Trend Micro a nagy teljesítményű, szerveroldali vírusvédelemre specializálódott, kiegészítve azt a bővített felügyeleti képességekkel, és bármilyen méretű vállalatra történő skálázhatósággal.
"A Trend Micro - a nemzetközi viszonylatban megszerzett pozíciója alapján - a magyar nagyvállalati piacon is vezető pozíció elérését tűzi ki céljául" - jelentette ki Frank Weisel, a Trend Micro európai kereskedelmi igazgatója. "A 2F 2000 Kft. - korábbi stratégiájával összhangban - a Trend Micro termékek területén is széles körű disztribúciós tevékenységre koncentrál, és hozzáadott értéket szolgáltat partnerei számára. A Trend Micro termékek értékesítéséből 2003-ban megközelítőleg 150 M Ft árbevételre számítunk" - mondta Fórján Csaba, a 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatója.

A Trend Micro a nagyteljesítményű, szerveroldali vírusvédelemre specializálódott, kiegészítve azt a bővített felügyeleti képességekkel, és bármilyen méretű vállalatra történő skálázhatósággal. A Trend Micro partnerprogramja 3 szintű képzésben biztosítja a partneri minősítésekhez szükséges képzést a viszonteladó partnerek számára. A legfelsőbb szint kivételével az oktatást a helyi disztribútor partner végzi, a vizsgáztatás pedig elektronikus formában, az interneten keresztül zajlik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36