Pocket PC, mint GSM központ

Kollár Csaba, 2003. április 11. 18:10
A Smart Softworks GSM alkalmazásával a Pocket PC tulajdonosok szinkronizálhatják telefonkönyvüket a Pocket Outlook-kal, kezelhetik az SMS-eket, illetve a képüzeneteket - hogy csak néhány alkalmazást említsünk.

A smart GSM egy SMS kezelő, melyet a Smart Softworks fejlesztett ki Pocket PC-vel rendelkezők számára. A bevezetőben említett alkalmazásokon kívül lehetőség van feltölteni grafikus logokat, csengőhangokat is a mobiltelefonra. A telefonkönyvvel (Phonebook) közvetlenül is összhangba hozhatjuk kapcsolatainkat a Pocket Outlook adatbázissal, így létrehozhatunk, törölhetünk, mozgathatunk, másolhatunk és kereshetnek a SIM és a telefonmemória között. A megoldás támogatja a "több szám egy személyhez" lehetőséget is.

Az üzenettel (Messages) a felhasználók az SMS-eket könyvtárstruktúrába rendezhetik, de lehetőségük van üzeneteket írniuk, törölniük, mozgatniuk az egyes könyvtárak között. A megoldás támogatja képüzeneteket is. A Logos segítségével a felhasználók megrajzolhatják személyes logojukat, egyéb grafikai elemeket, vagy képeket. A rajzeszközök, mint a toll, a radír, a vonal, a háromszög, a kör, a kitöltés és a szöveg hasznos funkciók. Az elkészült képet elmenthetjük BMP, GIF, JPG, NOL, NGG és NML formátumokban, de szükség esetén importálhatjuk is. A csengőhangok (Ringtones) menüpontnál hangjegyek és zongorabillentyűzet áll rendelkezésünkre a komponáláshoz. Az elkészült művek MID, illetve RTTL formátumban elmenthetők, illetve importálhatók.

A fejlesztés legfrissebb változata, a 2.1.1 támogatja a Bluetooth-t a Nokia/Siemens mobiltelefonokhoz. A közvetkező változat már iMelody/eMelody-kompatibilis lesz, illetve segítségével színes képeket is szerkeszthetünk. A smart GSM közel 23 USD-be kerül, és a legtöbb mobiltelefonnal együttműködik, így a Nokia, a Siemens és a Sony Ericsson modelljeivel.

Kulcsszavak: mobilszolg GSM pda Smart

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09