Film mobiltelefonokon

Kollár Csaba, 2003. május 12. 21:57
A Siemens bejelentette, hogy olyan együttműködési megállapodást kötött a Universal Studios Networks German TV Channels Studio Universallal, illetve a 13TH Streettel, aminek az értelmében telefonjaiba integrálja a partnerei által nyújtott/fejlesztett video- és játékszolgáltatásokat. A folyamatos videoadás és a játékok mellett bizonyos fizetési rendszerek is megjelennek az újabb készülékek alkalmazási/szolgáltatási lehetőségei között.
A filmek között megtalálhatók az akciók, a krimik, a rémregények és a horrorok. Az elképzelés szerint a két vállalat a mobilszolgáltatók számára közel egyidőben indítja el világszerte az említett szolgáltatásokat.

Elemzők a mostani bejelentést úgy kommentálják, hogy a mobiladat szolgáltatások sikere nem csak a technológiától, hanem a szolgáltatások milyenségétől is nagymértékben függ. Ez a tény inspirálta arra a Siemenst, hogy a Universal Studios Networksszel, illetve a 13TH Streettel közösen egy olyan megállapodást kössenek, mely minden résztvevő és a fogyasztók számára is előnyökkel kecsegtet.

Wolfram Winter, az Universal Studios Networks Germany ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott, hogy "ahhoz, hogy az új mobiltechnológiákat sikeresen tudjuk piacra vinni, szükségszerűen szoros munkakapcsolatot kell kialakítanunk a maguk területén sikeres gyártókkal és tartalomszolgáltatókkal. Ha ezek a szereplők egyaránt fontosnak érzik az együttműködést, ahogy a mostani bejelentéssel mi e mellett foglaltunk állást, akkor valóban a fogyasztókat lenyűgöző szolgáltatásokat fejleszthetünk közösen."

Volker Ziegler a Siemens képviseletében elmondta, hogy "a Universal Studios Networks a Siemenssel közösen első osztályú, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő megoldásokat kínálhat, különösen a folyamatos videoadások területén."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05