Vonalkód-leolvasás mobiltelefonnal

Kollár Csaba, 2003. június 17. 00:04
[smallimage 1 left]A Nextel Communications, a Motorola és a Symbol Technologies bemutatta az első olyan, mobiltelefonokra kifejlesztett eszközt, amelyik képes leolvasni a vonalkódokat.
A Symbol PSM20i segítségével a mobilis munkatársak mobiltelefonjukkal vezeték nélküli környezetben, valós időben gyűjthetnek adatokat, információkat. Ez a megoldás kombinálja a precizitását és a megbízhatóságát a lézeres vonalkód-leolvasó készüléknek, valamint a Nextel Java technológiájára épülő Motorola telefonnak.

A kompakt, kissúlyú Symbol PSM20i vonalkód leolvasót könnyedén lehet csatlakoztatni a Motorola iDEN jelzésű telefonjaihoz, beleértve az i88s-t és az i58sr-t, két olyan modellt, melyeket kiegészítettek GPS lehetőséggel is.

Ernie Cormier a Nextel üzleti megoldásokért felelős elnökhelyettese a mostani fejlesztést úgy kommentálta, hogy "a Symbol PSM20i sokkal kevésbé vaskos, mint a ma használatos vonalkód leolvasók, és külön előnye, hogy 100%-ban kompatíbilis a Java és az iDEN platformokkal. A most bemutatott fejlesztéssel valós időben lehet az adatokat elküldeni, egyben költséghatékonyabb működés érhető el."

Csúcstechnológiás cukormonitorozó rendszert vezet be itthon a magyar 77 Elektronika Kft.

A száz százalékban magyar 77 Elektronika Kft. új generációs, folyamatos cukormonitorozó rendszert vezet be itthon. A hazai piacon úttörőnek számító, magyar nyelven működő, egybeépített szenzor-távadó eszköz az eddiginél sokkal felhasználóbarátabb megoldást biztosít a diabéteszesek számára, amely a nap 24 órájában folyamatosan méri a szöveti cukorszintet. 

2024. május 10. 19:25

Szegedi IT-startupból nemzetközi siker

Kecsmár Zsuzsa, az Antavo Loyalty Cloud társalapítója és stratégiai vezetője nyerte idén a nívós „Év Embere” díjat a Dubaiban megrendezett International Loyalty Awards-on.

2024. május 10. 18:27

Toronyház nyolcszögletű prizma kialakítással és vízszintes elhelyezhetőséggel

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. 

2024. május 10. 17:44

Magyar szakember nyerte az International Loyalty Awards „Év Embere” díját

Kecsmár Zsuzsa, az Antavo Loyalty Cloud társalapítója és stratégiai vezetője nyerte idén a nívós „Év Embere” díjat a Dubaiban megrendezett International Loyalty Awards-on.

2024. május 10. 16:00

Kihirdették a Randstad Award 2024 employer branding díj győzteseit

A magyar munkavállalók körében készített átfogó felmérés alapján az idei évben a Lufthansa Systems Hungária Kft-t választották hazánk legvonzóbb munkaadójának az IT kategóriában. A nagy presztízsű elismeréssel idén tizenegyedik alkalommal díjazták Magyarország legnépszerűbb munkáltatóit. A kapcsolódó felmérésből az is kiderült, hogy az IT szektor a dolgozók megítélése alapján továbbra is a legattraktívabb iparág Magyarországon.

2024. május 10. 15:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36