3G-s videotelefonok az LG-től

Kollár Csaba, 2003. augusztus 13. 13:56
Az LG bemutatta harmadik generációs digitális, beépített kamerás mobiltelefonjait, melyek közel egy óra videoanyagot tudnak rögzíteni. E tulajdonság a jelenleg kapható mobiltelefonok között a legjobb értéknek számít – állítja a vállalat legfrissebb sajtóközleményében.
Az LG a piacra a „legújabb" generációból két modellt dob; az LG-SV130-at, és az LG-KV1300-at. Mindkét telefon 3G-kompatibilis, beépített kamerás, és a már említett közel egy órás videoanyag tárolására 96 MB áll rendelkezésre.

A beépített kamera 4-szeres zoommal, valamint számos más funkcióval szolgálja a felhasználó kényelmét; mint pl.: képernyővilágosság-beállítás, színes képek konvertálási lehetősége fekete-fehér képpé, az időzítő funkció, vagy a hang nélküli felvétel lehetősége. A két modellben a kamera 300.000 pixeles felbontású. Az LG a telefonokhoz olyan szoftvereket is mellékel, melyekkel különösebb tudás nélkül is lehet a fényképeket szerkeszteni.

A hankooki.com szakírója úgy vélekedik az LG-ről, illetve most bemutatott két modelljéről, hogy „ezek funkcióikban és minőségükben egyre inkább közelítenek a hagyományos digitális kamerákhoz. A régi Goldstar átalakulása LG-vé nem csak név és image váltással járt, hanem kutatásokkal, fejlesztésekkel, technikai, technológiai megújulással is, ezért vállhatott mára az LG nem csak Ázsiában, hanem az egész világon komoly piaci szereplővé."
Kulcsszavak: kamera mobiltelefon LG UMTS

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59