HP Photosmart 635

forrás Prim Online, 2003. augusztus 19. 21:30
[smallimage 1 left] A kisméretű HP Photosmart 635 digitális fényképezőgép 3x-os optikai és 4x-es digitális zoommal, hang- és videorögzítési képességgel, optikai képkeresővel és 2 MP felbontással rendelkezik.
A gép korlátlan (24 MB/perc sebességű) hang- és videorögzítési lehetőséget kínál. A központi memóriába menti el a video-/audioklipeket, és azonnal képes visszajátszani őket. A HP Photosmart 635 manuális vezérlőgombjai nagy pontosságú és élvezetes fotózást tesznek lehetővé – a felhasználó garantáltan azt kaphatja lencsevégre, amit szeretne. Az új modell a HP kínálatának egyik legkisebb, optikai zoomolásra képes digitális fényképezőgépe. Pehelysúlyú és kényelmesen használható.

A HP Photosmart 635 4,1 cm képátlójú színes LCD-megjelenítővel rendelkezik. A HP Instant Share technológiával a felhasználó e-mailhez csatolhatja vagy nyomtatóra küldheti felvételeit. A gép 34 előre programozott célállomás (e-mail cím és nyomtató) tárolására képes, és a kiválasztott fotók körömnyi miniatűrjét küldi el a címzetteknek. A fotókról készülő nyomatok több szempontból is az egyéni preferenciákhoz igazíthatók. A HP Direct Print jellemzőjével a felhasználó USB-kábelen keresztül közvetlenül HP Photosmart, HP Deskjet vagy többfunkciós nyomtatóhoz csatlakoztathatja a fényképezőgépet, és PC közbeiktatása nélkül kinyomtathatja a kívánt fotókat.

A HP Photosmart 635 fényképezőgéphez a képrögzítéstől a megosztásig minden lépést megkönnyítő, egyszerű fotókezelést biztosító HP Photo & Imaging szoftvercsomag is jár. A csomaghoz tartozó HP Memories Disc Creator alkalmazással a felhasználó DVD-lejátszón, illetve PC-n megtekinthető, személyre szabott fotó CD-t készíthet képeiből.

Az új fényképező kompatibilis az opcionális HP Photosmart 8886 fényképezőgép-dokkolóállomással. A gépen belüli elemfeltöltést is támogató egység felhasználói egyetlen gombnyomással PC-re vagy televízióképernyőre küldhetik a kívánt képeket. A gyors és egyszerű fotókezelés érdekében a HP Photosmart 8886 vezeték nélküli távvezérlővel is rendelkezik.

A HP Photosmart 635 digitális fényképezőgép augusztus elején kerül az üzletekbe, 64 990 Ft ajánlott végfelhasználói áron.
Kulcsszavak: HP HP-hu kamera

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55