HP Photosmart 945

forrás Prim Online, 2003. augusztus 19. 21:41
[smallimage 1 left] A HP ma bemutatott HP Photosmart 945 digitális fényképezőgépe rendkívüli képminőséget, nagyszerű zoomolási képességeket, masszív lencsét, fejlett fotójellemzőket és számos manuális vezérlési lehetőséget biztosít – kevesebb mint 200 000 Ft-ért.
A 8x-os optikai (56x-os teljes) zoommal rendelkező modell kivételes jellemzői – az 5,3 MP felbontás, a 32 MB-os Secure Digital memóriakártya, az SLR-típusú mikrokijelzős képkereső és a nagyméretű (5 cm-es) LCD-kijelző – kreatív és sokoldalú fotózási lehetőségeket biztosítanak.

A kategóriájának élvonalát képviselő eszköz a HP számos saját fejlesztésű képalkotási technológiájával garantálja a képminőséget. A HP Photosmart 945 a digitális fényképezőgépek világában elsőként alkalmazza a HP adaptív megvilágítási technológiáját (HP Adaptive Lighting). Ez a technológia a gép digitális vaku jellemzőjének része, és pontosabb, élethűbb felvételek készítését teszi lehetővé. Kiegyenlíti a kép világos és sötét részei közötti fényességi eltéréseket: megtartja az enyhe és elnyomja a túl erős kontrasztokat. Az egyértelmű és egyszerűen használható „alacsony", „magas", és „kikapcsolva" beállítási opciókat kínáló gép a fotó egyes részeinek megvilágításával egyenlíti ki a fényességet.

A HP Photosmart 945 a HP Instant Share technológiáját is tartalmazza. Ezzel a megoldással a felhasználó a rögzítést után azonnal e-mailhez csatolhatja vagy nyomtatóra küldheti felvételeit. A 34 programozható célállomás segítségével már a gépen a kívánt címekhez vagy címlistákhoz rendelheti a képeket. A HP Direct Print jellemzőjével a felhasználó USB-kábelen keresztül közvetlenül HP Photosmart, HP Deskjet vagy többfunkciós nyomtatóhoz csatlakoztathatja a fényképezőgépet és PC közbeiktatása nélkül kinyomtathatja a kívánt fotókat.

A HP egyedi, gépbe épített súgó jellemzője világos és gyors útmutatást ad arra nézve, miként készíthetjük el a lehető legjobb képet a HP Photosmart 945 sokrétű funkcióival. A fejlett manuális vezérlési opcióknak köszönhetően, „sorozatkép" üzemmódban több képet is rögzíthetünk egymás után – anélkül, hogy a gépnek fel kellene készülnie az újabb felvételre. Az automatikus és manuális funkciók kombinációja tökéletesen testre szabott végeredményhez juttatja a fotóst. A kreatív lehetőségeket kibővítő beállításokkal számos jellemző módosítható (pl. a rekesz, az érzékenység, a záridő, az expozíció, a fehéregyensúly, a színhatás, az élesség stb.).

A HP Photosmart 945 fényképezőgéphez opcionálisan HP Photosmart 8881 dokkolóállomás is vásárolható.

A HP Photosmart 945 fényképezőgéphez a HP Photo & Imaging szoftvercsomag is jár. A csomaghoz tartozó HP Memories Disc Creator alkalmazással a felhasználó DVD-lejátszón, illetve PC-n megtekinthető, személyre szabott fotó CD-t készíthet képeiből.

A HP Photosmart 945 az európai piac egyik legnépszerűbb nagy zoomtartományú digitális fényképezőgépének tartott HP Photosmart 850 utóda. Várhatóan szeptemberben kerül az üzletekbe, 199 990 Ft ajánlott végfelhasználói áron.
Kulcsszavak: HP HP-hu kamera

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55