Szabó százados és a HP iPaq

forrás Prim Online, 2003. augusztus 21. 23:08
[smallimage 1 left] A HP egy iPaq h2210 tenyérszámítógéppel lepte meg a fairfordi Royal International Air Tattoo légibemutató vadászpilóta kategóriájának abszolút győztesét, az informatikarajongó hírében álló Szabó Zoltán századost.
A készüléket ünnepélyes keretek között Szelthafner Zoltán, a HP Magyarország kategóriamenedzsere adta át Szabó századosnak Kecskeméten, a Magyar Légierő Puma-századának „otthonában," a Szentgyörgyi Dezső repülőbázison.

A fairfordi verseny trófeája, az „Arthur" tulajdonképpen hazajött Kecskemétre: az idén már ötödik alkalommal nyerte el magyar pilóta a katonai repülés legrangosabb díját. 1998-ban, 1999-ben és 2001-ben Vári Gyula őrnagyot, 2000-ben pedig Kovács Péter századost tüntették ki az elismeréssel. A 11 tagú zsűri az idén Szabó százados MiG-29 vadászrepülőgéppel bemutatott gyakorlatát találta a legjobbnak.

„A repüléshez számos létfontosságú információra van szükségünk. Rendkívül fontos a repülési adatok rögzítése, kezelése, és utólagos elemzésük, hiszen egy-egy apró információ kulcsfontosságú lehet nem csak a bemutató, de a gyakorló repülések során is" - mondta Szabó százados. „Az iPaqre telepített Word és Excel programokat, illetve a hangrögzítőt használom majd. Mivel a rengeteg adat nagy tárolókapacitást igényel, az iPaq h2210 a számomra legmegfelelőbb modell, hiszen használhatom a korábban megvásárolt CompactFlash, és a későbbi beszerzést tárgyát képező SD memóriakártyákat is. Így bőven marad hely a családtagjaim fényképei, a hangjuk, vagy akár néhány videofelvétel számára is."

Szabó Zoltán százados Magyarországon először augusztus 16-án, a Kecskeméti Nemzetközi Repülőnapon mutatta be programját. Lehet, hogy aznap már magával vitt egy apró „potyautast" is: a HP iPaq h2210-et.
Kulcsszavak: repülés HP-hu pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59