SuliNet-TeniszNet gyermekprogram

Második Fujitsu Siemens Open ATP Challenger férfi tenisztorna

forrás Prim Online, 2003. szeptember 4. 20:14
A Fujitsu Siemens Computers Kft. támogatása teszi lehetővé idén is az 50 000 dollár összdíjazású ATP Challenger nemzetközi férfi tenisztorna megrendezését a Római Teniszakadémián 2003. szeptember 6. és 13. között. A döntő napján, idén először, SuliNet-TeniszNet címmel teniszoktatást és számítógépes tehet-ségkutatást rendeznek gyermekek számára.
A viadalra eddig száz nevezés érkezett, köztük a teniszvilág legjobb 200-as listájának több rangos képviselője - mondta a tornáról tartott sajtótájékoztatón Márky Jenő versenyigazgató. A döntő napján, idén először, SuliNet-TeniszNet címmel teniszoktatást és számítógépes tehetségkutatást rendeznek gyermekek számára. Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Computers Kft. ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy vállalata a névadói szponzoráción felül kezdeményezője és támogatója a gyermekprogramnak.

Márky Jenő versenyigazgató a torna várható színvonaláról elmondta, hogy az első kiemelt játékos jelenleg az ATP 106. helyezettje, és a top 200-as lista több más játékosa is nevezett a versenyre. A kvalifikációs táblára egyébként 48, a főtáblára 24 versenyzőt regisztráltak eddig. A főtáblás mérkőzések szeptember 8-11. között, minden nap délelőtt 10 órától kerülnek megrendezésre, az elődöntőkre 12-én, az egyéni és páros döntőkre egyaránt 13-án kerül sor.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. idén második alkalommal járul hozzá a tenisztorna megrendezéséhez. Poros Gábor ügyvezető igazgató a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy vállalata támogatja, szponzorálja, kezdeményezi olyan események sikeres megrendezését, amelyek az informatika felhasználóinak és fejlesztőinek életét is élvezetessé teszik, maradandó élményekkel gazdagítják. Ezért támogatta élenjáró informatikai berendezéseinek ingyenes rendelkezésre bocsátásával a legutóbbi hetekben a Sziget Fesztivált, a Neumann Híd, és a VOLT Fesztivál rendezvényeit.

Ugyanez a cél vezérelte a Fujitsu Siemens Computers-t abban a kezdeményezésben, amelyet a Római Teniszakadémiával közösen SuliNet-TeniszNet néven szeptember 13-án rendeznek meg: a tenisztorna zárónapján a budapesti gyermekek játékos formában ismerkedhetnek a SuliNettel, ingyenes számítógépes és teniszoktatást kapnak, tehetségkutatáson vesznek részt. A gyermekprogramhoz a vállalat azon számítástechnikai eszközeinek ingyenes használatát biztosítja, amelyek a SuliNet Expressz akció keretében országszerte kedvezményesen megvásárolhatók.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Már Magyarországon is elérhető az eMAG Genius hűségprogram

Az eMAG elindította Magyarországon a Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelyen keresztül többek között ingyenes szállítást és heti dedikált kedvezménykampányokat kínál. Az eMAG Genius előfizetői több mint hatmillió – Genius jelvénnyel ellátott – termékre vonatkozóan vehetik igénybe az előfizetést, amelyek az eMAG, és a Marketplace platformon működő partnerkereskedők kínálatában érhetők el.

2024. május 27. 19:05

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17