FlexFrame for mySAP Business Suite

Egyszerűbb működés az értékteremtés jegyében

forrás Prim Online, 2003. szeptember 24. 13:07

A Fujitsu Siemens Computers, az SAP és a Network Appliance által
közösen kifejlesztett, innovatív „FlexFrame for mySAP Business Suite"
megoldáscsomagjának használata a tapasztalatok és a becslések szerint
30-60 százalékkal csökkentheti a beszerzési és üzemeltetési
költségeket, miközben jelentősen leegyszerűsíti a mySAP alkalmazások
bevezetését és üzemeltetését. Az elektronikus üzletvitel terjedésével
kulcsfontosságúvá vált az olyan egyszerűen üzemeltethető, megbízható és
méretezhető IT-infrastruktúra kiépítése, amely a fenntartási és
üzemeltetési költségeket is csökkenti.


A „FlexFrame for mySAP Business Suite" rugalmas hardver- és szoftvercsomag alkalmazásával a vállalat egyszerűen használható, alacsony költségszintű mySAP szervermegoldást hozhat létre. A tökéletes összhangban működő, szabványos modulokból álló csomag könnyedén méretezhető az 50 felhasználótól a több ezer felhasználót kiszolgáló SAP környezet igényeihez. A mySAP-megoldás szolgáltatásai – pl. az internet-tranzakciós szerver (ITS), az adatbázis, a központi, illetve az alkalmazási instancia – teljesen virtualizáltak, így a szerverek között dinamikusan átcsoportosíthatók. A csomag szabványosított szervermodulokból, SuSE Linux és Solaris operációs rendszereket futtató, Intel-alapú PRIMERGY blade-szerverekből és Solaris/SPARC-alapú PRIMEPOWER kiszolgálókból áll. A Network Appliance fájlszerverei háttértár-rendszerként integrálódnak a megoldásba.

A FlexFrame a Fujitsu Siemens Computers önfenntartó számítástechnikai rendszerek kiépítését szolgáló koncepciójának összes fontos elemét alkalmazza. Az önkonfigurálás segítségével a rendszer a hálózaton keresztül bootol, és beépített intelligenciája révén a PRIMERGY portfolió valamennyi tagját önállóan képes támogatni. Az önoptimalizálás során a Network Appliance fájlszervereknél alkalmazott Write Anywhere File System segítségével az adattárolási rendszer automatikusan szétosztja az adatokat a meglévő merevlemezek között, így szükségtelenné teszi a hagyományos hangolást. Az önjavító funkció a hibás instanciák újraindítására és a tartalékszerverek aktiválására egyaránt képes, sőt még saját korlátaival is tisztában van, és képes külső emberi segítséget kérni. Az önvédelmi rendszer virtualizálja az SAP szoftvert, vagyis teljesen szétválasztja a szoftvert, az operációs rendszert és a hardvert, így minden szolgáltatáson belül elindítható bármelyik instancia.

A PRIMERGY BX300 blade-szerver család szerveregységei egy vagy két processzort, központi memóriát, merevlemezeket és LAN-interfészeket tartalmaznak egyetlen blade-en. Így a vállalat akár 300 szervert is elhelyezhet egy 19 hüvelykes, 46U magas racken. A Solaris/SPARC-alapú PRIMEPOWER szerverek nagy teljesítményű UNIX rendszerplatformot biztosítanak, kimagasló teljesítményüknek köszönhetően jól használhatók biztosítótársaságoknál, bankoknál, kiskereskedelmi és távközlési vállalatoknál, valamint az üzleti adatok feldolgozásának támogatására. egyszerű, szabványalapú integráció.

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

Matchbox lett az elektromos Mercedesből

A Mattel leleplezte  a Mercedes-Benz G 580 EQ technológiás öntött kisautóját, ami az ikonikus Mercedes-Benz G-osztályt és a nemrégiben bemutatott, új elektromos modellváltozatot ünnepli. A prémium kategóriás kisautó újrahasznosított fémből és legalább 81%-ban ISCC-minősítésű műanyag felhasználásával készül*. A Matchbox exkluzív, 1:64 méretarányú, öntött replikája élethű részletekkel idézi meg az ikonikus G-osztályt és egyedi, texturált papír csomagolással rendelkezik.

2024. május 23. 10:25

HUAWEI WATCH FIT 3: Divat a négyzeten

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 09:29

Még mindig kevés nő dolgozik a STEM szakmákban

Május 22-től lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem IT és mérnöki területen tanuló nők számára meghirdetett ösztöndíjprogramjára. Az ösztöndíj a diákok tudományos terveinek megvalósításához járul hozzá; a program keretösszege egy évre összesen 5 millió forint és szemeszterenként 4 diák nyerheti el.

2024. május 22. 20:31

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17