Tovább bővült a CLARiiON funkcionalitása

forrás Prim Online, 2003. szeptember 25. 08:10

A közepes méretű rendszerek piacán a tárolóeszközök felügyeletét leegyszerűsítő új szoftvertermékek és funkciók bejelentésével együtt az EMC Corporation lényeges mértékben továbbfejlesztette a CLARiiON hálózati tárolási platformhoz készített EMC Navisphere, az EMC SnapView és az EMC SAN Copy szoftveralkalmazásokat.
Felügyelet

„Menet közbeni" kapacitásbővítés – A Navisphere most már képes a tárolóeszköz-kötetek menet közbeni, dinamikus kibővítésére, így a CLARiiON alapú tárolási erőforrások kapacitáskihasználtságának és teljesítményének megnövelésére. A Navisphere intuitív LUN Expansion Wizardjával (logikaiegységszám-bővítő varázslójával) a tárolóeszközök kötetei problémamentesen, megszakítás nélkül bővíthetők és felügyelhetők az alkalmazások igényeinek kielégítéséhez.

Mentés és helyreállítás

SnapView pillanatfelvétel visszagörgetés – A CLARiiON SnapView adott időpillanatbeli állapotot másoló szoftvere a fejlesztéseknek köszönhetően képes a SnapView-pillanatfelvételek azonnali visszaállítására is. Ez csökkenti a CLARiiON helyi replikáció költségeit, ugyanakkor felgyorsítja a lemez alapú helyreállítást. Az újítás révén a SnapView-vásárlók képesek azonnal visszaállítani nemcsak a SnapView Business Continuance Volume-okat (üzletmenet-folytonossági kötetek, BCV) hanem a SnapView-pillanatfelvételeket is, kiaknázva a BCV-ket a nagy I/O terhelések támogatására, a kapacitás pillanatfelvételeihez és a költségek csökkentéséhez.

SnapView Integration Module for Exchange (SIME) – Az új és egyedi EMC Proven Solution for Exchange (kiforrott megoldás Exchange-hez) a Microsoft és az EMC technológiáit integrálja az Exchange adatbázisok nem megszakító jellegű biztonsági mentésének és gyors visszaállításának egyszerűsítéséhez és automatizálásához. A SIME egy sor eljárást tartalmaz, amellyel egy adott időpillanatbeli másolatot készít az Exchange-adatbázisról anélkül, hogy az alkalmazást le kellene zárni vagy fel kellene függeszteni.

MirrorView – Az EMC CLARiiON üzletmenet-folytonossághoz szánt, távoli replikációs szoftvere 2004 első negyedévére egy aszinkron replikációs funkciót is tartalmazni fog. A jelenlegi szinkron funkciót kibővítő új lehetőség megfizethető árú, katasztrófákból nagy távolságról helyreállítási megoldást tesz lehetővé.

Konszolidáció

A SAN Copy nem EMC tárolóeszközöket is támogat – A nemrégiben bemutatott CLARiiON szoftvermegoldás, a SAN Copy most már kétirányú adatkapcsolatot biztosít az EMC és a HP StorageWorks lemeztömbök (MA8000, EMA12000 és az EMA16000) között. A SAN Copy egy megbízható, nagysebességű alkalmazás a nagy tömegű adatátvitel automatizálásához a gazdagép vagy a LAN erőforrásainak elhasználása nélkül. Az új funkcióval az adatok is átvihetők a régebbi tárolóeszközökről az EMC CLARiiON CX sorozatú hálózati tárolási platformjaira. Az EMC SAN Copy 2003 negyedik negyedévére támogatni fogja az IBM, a Sun, a Hitachi Data Systems és más HP StorageWorks lemeztömböket is.
Kulcsszavak: EMC szerverszoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59