Ethernet hozzáférési platform hármas kihasználtságú szolgáltatásokhoz

forrás Prim Online, 2003. november 12. 17:47
Az Allied Telesyn nagy teljesítményű, háromszoros kihasználtságú (hang, videó, illetve tévé és adat) szolgáltatásra optimalizált gigabit ethernet hozzáférési platformot vezetett be.
Az új Telesyn 9000 sorozat hivatalosan a genfi ITU Telecom World 2003 kiállításon, az Allied Telesyn International 5151. standján mutatkozik be.

Az új Telesyn 9000 sorozatú többszolgáltatásos hozzáférési platform a szolgáltatók számára távközlési szolgáltatásra alkalmas, öt-kilences rendelkezésre állást és nagy hatékonyságú, hármas kihasználtságú szolgáltatást nyújt, amely az üzleti nagyvárosi ethernet szolgáltatásra és a lakossági üvegszálas (FTTH) telepítésre egyaránt alkalmas.

"A Telesyn 9000 sorozat lehetővé teszi a szolgáltatóknak, hogy a tökéletesített, több rétegű adatszolgáltatás, jó minőségű hang- és műsorszóró minőségű IP videóátvitel révén hármas kihasználtságú szolgáltatást nyújtsanak, amellyel elérik vagy túlhaladják a meglevő kábeles, műholdas vagy földi tévészolgáltatások minőségét" - mondta Rami Houbby, az Allied Telesyn International üzletfejlesztési igazgatója.

A vállalati szolgáltatók számára a Telesyn 9000 többszolgáltatásos hozzáférési platform videókonferenciát, kiváló minőségű hanggal rendelkező elosztott és távoktatást, valamint többrétegű adatkapcsolatot tud biztosítani. A Telesyn 9000 a városi ethernet virtuális bérelt vonalakon keresztül a telepítés első napjától hármas kihasználtságú szolgáltatást képes nyújtani.

Az Allied Telesyn szorosan integrálta a Telesyn 9000 sorozatba hálózatkezelő rendszerét (Network Management System - Telesyn NMS). Ezzel az egész hálózat és összes alkotórésze, melybe a lakossági átjárócsalád (fogyasztói végberendezés) is beletartozik, a távkezelő központból vezérelhető, így zökkenőmentesen korszerűsíthetők a szolgáltatások, illetve kapcsolhatók be az új előfizetők.

A Telesyn 9000 többszolgáltatásos hozzáférési platform a videó és tévéjel sávszélesség-veszteség nélküli, hatékony terjesztése érdekében támogatja a szabványos csoportszóró protokollokat, például az IGMP-fürkészést. Az IP csoportszóró protokolloknak a Telesyn 9000-ben használt továbbfejlesztése a csoportszóró forgalom többszörözésével, a háromszoros kihasználtságú szolgáltatásoknak az előfizetőhöz a lehető legközelebb hozásával, valamint a csoportszórás felfelé levő útválasztókra irányuló vezérlőjeleinek minimalizálásával fokozza a hálózat kihasználtságát. Így a csatornák és a különböző szolgáltatások közötti váltás sebessége megfelel az előfizetők elvárásainak.

A vállalati felhasználók az egy részlegben vagy távoli csoportként dolgozó felhasználók szegmentált alhálózatokkal vagy VLAN-okkal való könnyű ellátását és kezelhetőségét igénylik. A Telesyn 9000 sorozatú többszolgáltatásos hozzáférési platform Metro Ethernet VLAN néven nagy teljesítményű 802.1q VLAN címkézést és a VLAN címkézés használatával történő, virtuális bérelt vonali támogatásra egyedi megoldást tartalmaz. A Metro Ethernet VLAN-nal a különböző irodák alhálózatai számára ugyanazt a VLAN számot alkalmazó nagyvállalatok egy közös alhálózati hierarchiába egyesíthetik azokat. Ennek következtében a cégek a logikai csoportokként vagy részlegenkénti VLAN alhálózatokként létező szegmentálás megőrzése mellett bővíthetik ki hálózataikat, és minden felhasználójuk számára biztosíthatják a számukra szükséges szolgáltatások elérését.

Szintén lényeges a vállalati ügyfelek számára az alkalmazások szerint történő forgalomszegmentálás képességével bíró többrétegű adatszolgáltatás. A Telesyn 9000 sorozattal a szolgáltatók különböző szolgáltatási osztályokat nyújthatnak vállalati ügyfeleik számára, és módjukban áll a nyújtott szolgáltatásoknak megfelelő, eltérő tarifa szerinti számlázásra.

A felhasználónál elhelyezett RG600 sorozatú lakossági átjáróval kombináltan a Telesyn 9000 család teljesen integrált, hármas kihasználtságú hozzáférési platformot biztosít a szolgáltatók következő generációja számára.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50