Xerox: új CopyCentre termékcsalád

forrás Prim Online, 2003. november 19. 08:08
A társaság új, színes munkákra is alkalmas CopyCentre C32 és CopyCentre C40 színes berendezéseivel bővítette digitális másolói sorát, melyek most már minden másolási sebességtartományban rendelkezésre állnak a 16 oldaltól a 90 oldal percenkénti teljesítményig.
A CopyCentre családhoz tartoznak új és régebb óta meglévő termékek, amelyek közül néhányat újraterveztek, átneveztek és újraáraztak. Ezek tetszés szerinti jellemzőket kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a vevő a rendszert saját irodai igényeihez igazítsa, valamint olyan alapfunkciókat biztosítanak, amelyekkel csökkenthetők a költségek és növekszik a termelékenység. Ezen tulajdonságok közé tartoznak az alábbiak:

· Újratervezett érintőképernyős felhasználói interfész, amely az első képernyőn felkínálja a leggyakrabban használt funkciók 80 százalékát, ezzel könnyíti meg a gép használatát.

· Előre szkennelési funkció, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó már akkor elindítsa feladatát, miközben a berendezése egy másik munkát végez, így az időmegtakarítás révén növeli a termelékenységet.


· A Xerox által szabadalmaztatott AutoIQ automatikus ellenőrző rendszer, amely folyamatosan figyeli és korrigálja a beállításokat az optimális teljesítmény elérése érdekében.

· A felhasználó által cserélhető egységek (CRU) gondoskodnak a hasznosidő-kiesések megelőzéséről és a megbízhatóságról. Az ügyfél gyorsan és könnyen ki tud cserélni meghatározott egységeket a szerviz bevonása nélkül.


· A nagyteljesítményű munkabefejező opciók automatikus iratrendezést, szimpla vagy dupla tűzést és lyukasztást kínálnak.

· A biztonsági alternatívák lehetővé teszik, hogy a felhasználó ellenőrizze a készülékhez való hozzáférést, irányítsa a használatot és biztosítsa a titkosságot.

A termékcsalád három csoportra osztható az iroda másolási kapacitás iránti igényétől függően.

Nagy volumen

A CopyCentre C65, C75 és C90 - amely 65, 75 illetve 90 lap/perc teljesítménnyel másol - olyan ügyfelek számára készült, akiknek a havi másolási volumene 40 000 és 300 000 oldal között van. Ezek a készülékek ideálisak nagy munkacsoportok és vállalati részlegek számára. A munkabefejező opciók közé tartozik az opcionális füzetkészítő és hajtogató funkció.

Közepes volumen

A Xerox két platformot kínál versenyképes áron ebben a kategóriában.

· A CopyCentre C35, C45 és C55 - melyek 35, 45, illetve 55 lap/perc teljesítménnyel dolgoznak - fekete-fehér, kis helyigényű digitális másológépek, amelyek ideálisak kis és közepes méretű munkacsoportok és irodák számára.

· A CopyCentre C32 és C40 színes berendezések - melyek 16 lap/perc színes és 32 lap/perc fekete-fehér, illetve 22 lap/perc színes és 40 lap/perc fekete-fehér teljesítménnyel dolgoznak - sokféle jellemzőt kínáló, színes munkákra is alkalmas berendezések olyan irodai felhasználók számára, akik főként fekete-fehér másolást igényelnek, de elérhető színes technológiára is vágynak. A C32 és a C40 a légköltség-kímélőbb színes másolást biztosítja az iparágon belül, minthogy a felhasználó csak akkor fizeti meg a színes technológiát, amikor azt valóban használja. A fekete-fehér oldalak ugyanannyiba kerülnek, mint bármelyik másik fekete-fehér berendezésen. Ezek a másolók fejlett technikával rendelkeznek, EA tonert használnak, a Xerox új, vegyi úton előállított tonerét, amely élesebb képminőséget eredményez, finomabb vonalakkal és szöveggel, valamint hozzájárul a magasabb fokú megbízhatósághoz és alacsonyabb szervizköltségekhez.

Alacsony volumen

A CopyCentre család a Xerox már meglévő másológépeihez csatlakozik, melyek megtartják jelenlegi neveiket. A WorkCentreŇ Pro 412, 416, 423/428 és a Document CentreŇ 425 berendezés 12, 16, 23, 28, illetve 25 lap/perc teljesítménnyel dolgoznak. Ezek a másolók kis mennyiségi igényekkel rendelkező kisvállalkozások és irodai munkacsoportok számára ideálisak.

Minden CopyCentre termék moduláris felépítésű és a Xerox irodai termékcsaládján belül bővíthető. A termékcsalád magában foglalja a WorkCentre multifunkciós alapkészülékeit és a WorkCentre Pro hálózatba kapcsolt irodai rendszereit.

A CopyCentre színes C32, színes C40, C65, C75, C90, C35, C45 és C55 már elérhetőek Magyarországon. Az értékesítés, szervizelés és bérbeadás a Xerox kereskedőin és koncessziós partnerein keresztül történik.
Kulcsszavak: Xerox fénymásoló

Reprezentatív kutatás a magyarok klímavásárlási szokásairól

A magyarok 67 százalékának nincs otthon klímája, legnagyobb arányban ventilátorral hűtenek a nyári melegben. Akik mégis vásárolnak, azok egyértelműen az ár és az energiafogyasztás alapján hozzák meg a döntésüket – derül ki a Hisense friss reprezentatív kutatásából. 

2024. május 2. 20:15

AOMEI Partition Assistant Standard Edition 10.4.0

Az ingyenes partíciókezelő program képes a partíciónkat átméretezni, másolni, egy partíciót külön részekre osztani, klónozni, törölni stb.

2024. május 2. 20:09

Screamer Radio 2.8884.18519.0 (2024-04-28)

A Screamer Radio segítségével több ezer online rádiócsatorna műsorából válogathatunk, ezekből lehetőségünk van kedvencek létrehozására. A különböző csatornák között kereshetünk név, műfaj vagy ország szerint is.

2024. május 2. 20:06

Titkosítási tanácsok a Kingstontól

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 2. 19:27

A Seco honlapja az ügyfelek kezébe adja a hatékonyság erejét

A Seco weboldala új, úttörő funkcióval bővül, amely segítségével az ügyfelek azonnal összehasonlíthatják a rendelkezésre álló lapkákat, így gyorsan megtalálhatják és megrendelhetik a jelenlegi szerszámaiknak megfelelő, illetve az azoknál akár kiválóbb cseretermékeket a Seco kínálatából.

2024. május 2. 19:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14