F-Secure: dinamikus piacépítés Magyarországon

Kovács Attila, 2003. december 4. 21:21
December 4-én sajtótájékoztatón jelentették be, hogy 2003. novemberében a Számalk Kereskedőház Rt. és az F-Secure Corporation disztribútori megállapodást írt alá, melynek eredményeképpen a finnországi székhelyű antivírusszoftvereket fejlesztő cég termékei bekerülnek a disztribútor cég portfoliójába.
Az F-Secure világviszonylatban az egyik legnagyobb és legelismertebb cég antivírusszoftverek fejlesztésben: 2003 harmadik negyedévében az iparág legdinamikusabb fejlődést produkáló vállalata volt. Az aláírt szerződés értelmében a finn cég dinamikus piacépítésbe kezd Magyarországon, s ennek megvalósításához kétlépcsős értékesítési csatornát alakít ki. Ebben az építkezésben a cég a magyar piacon a Számalk Kereskedőház Rt.-t, mint szakértő disztibútort találta a legmegbízhatóbb partnernek. Az együttműködés során a két fél minden eddiginél nagyobb erőfeszítéseket koncentrál a meghatározó piaci részesedés megszerzésére.

A szerződés aláírásával a Számalk Kereskedőház Rt. portfoliójában megjelennek az elsősorban kis-és középvállalkozások számára kifejlesztett F-Secure Anti-Virus Client Security termékek, valamint az F-Secure Internet Gatekeeper.

Mátyás Ferenc, a Számalk Kereskedőház Rt. üzletág igazgatója elmondta: " Biztosak vagyunk benne, hogy az F-Secure Corporationnal együttműködve az elérhető legjobb minőségű adatvédelmi termékeket képviseljük a magyar piacon."

Juhani Kivelä, az F-Secure regionális menedzsere, aki a sajtótájékoztatón is megjelent és prezentációt is tartott, a szerződés aláírása kapcsán kiemelte: "Stratégiai célunk, hogy megerősítsük jelenlétünket Közép- és Kelet-Európában. Mivel a Számalk Kereskedőház Rt. az IT disztribúció tapasztalt, meghatározó és sikeres szereplője Magyarországon, nagy várakozásokkal tekintünk a közös munka elé, bízunk benne, hogy ez mindkét fél számára értékes és sikeres együttműködés lesz."
Kulcsszavak: Számalk security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59