A Sony-Ericsson T 610 a "Legjobb mobilkészülék"

forrás Prim Online, 2004. február 26. 21:40
A cannes-i 3 GSM Világkongresszuson a Sony-Ericsson T 610-es mobiltelefonját nyilvánították a legjobb mobilkészüléknek. A független szakértőkből álló zsűri állásfoglalása szerint a T 610-es egy nagyszerű telefon, amely mind kommunikációra, mind képkészítésre ideálisan alkalmas, emellett pedig korábban még nem használt, új alkalmazásoknak és technológiáknak nyit utat.

A T 610-es megjelenése egyedülálló; egyszerre stílusos és egyszerű. Nagyméretű színes kijelzője, a beépített fényképezőgép, a QuickShare és a gazdag MMS-funkciók, valamint a támogatott PC-alkalmazások ideálissá teszik képkészítésre és szerkesztésre. A Java és a Mophun mobil játékprogram-platformok lehetővé teszik számos népszerű játék használatát és további több száz letöltését, emellett pedig a beépített DJ-funkció saját többszólamú csengőhangok szerkesztéséhez nyújt segítséget. A komoly üzleti alkalmazások közé tartozik a számítógépes hálózaton keresztül bonyolítható levelezés, illetve a szervező és kapcsolattartó funkció. A készülék könnyedén csatlakoztatható számítógépre infravörös és kábeles kapcsolattal.

A gyártó a kiegészítők széles skáláját kínálja a mobiltelefonhoz: ilyen például a HPR 20-as mobil FM-rádió, vagy a HBM 30-as mobil Bluetooth zenei lejátszó; azoknak pedig, akik szeretik a játékautókat, a Car-100-as, a készülékről Bluetooth segítségével távirányítható, matchbox-méretű versenyautó nyújthat remek szórakozást.


Milkovits Gábor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14