IFUA Horváth & Partners: vállalatirányítási folyamatok újraszervezése SAP környezetben

forrás Prim Online, 2004. február 28. 16:35
E hét közepén rendezte az IFUA Horváth & Partners Kft. az SAP támogatásával úgynevezett SEM Fórumát, amelyen "a tervezést komolyan vevő vállalatokat" tájékoztatták a legújabb vállalatirányítási eszközökről, a technológiai kihívásokról, a különféle rendszerek implementálásának buktatóiról. A következő szeminárium március 25-én lesz.
A Novotel Palace Hotelben megrendezett szeminárium mottója az volt, hogy "nem tarthat 6-8 hónapig az üzleti tervezés..., nem várhatunk két hétig a tényadatokra..."
A fórumnak nevet adó - a stratégia tervezést és az üzleti konszolidációt megkönnyítő - SEM (Strategic Enterprise Management) mellett a BW (Business Information Warehouse), az APO (Advanced Planner and Optimizer) és a DP (Demand Planning) rendszerek is szóba kerültek, és jó néhány konkrét vállalati bevezetési tapasztalat, esettanulmány is elhangzott.

A következő szemináriumot március 25-én a Danubius Thermal Hotelben rendezi meg az IFUA Horváth &Partners "Üzleti intelligencia - üzleti integráció" címmel. Ezen a rendezvényen a Hungrana Kft., a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.. a Raiffeisen Bank Rt. és egy nagy nemzetközi kereskedelmi lánc képviselői számolnak be tapasztalataikról, és adnak választ az olyan típusú kérdésekre, mint például szükséges-e adattárház típusú technológiát választani az üzleti intelligencia megoldások vállalati bevezetése során; hogyan becsülhetjük a megtérülést; milyen integrációs feladatokat jelent egy nemzetközi vállalatcsoporthoz való tartozás.
Kulcsszavak: SAP vállalatirányítás

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet a forradalmian új technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.

2024. május 24. 11:36

A Dürer Park új irodáihoz a Siemens biztosítja az energiaelosztást

Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan- és irodaház-fejlesztése zajlik a Városliget közvetlen szomszédságában. A Dürer Park projekt keretében a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület újul meg teljesen. 

2024. május 24. 10:02

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17